Pardon dostum yazarken kafam karışmış ve biraz anlaşılamaz yazmışım. Bilgisayar toplayacağım ve 800 TL yi geçmeyecek şekilde ekran kartı, ram gibi. Yaani tüm bilgisayar bileşenlerini istiyorum GTA V oynamak için.Tam olarak ne istiyorsun anlamadım. Sistem mi ekipman mı ?
800 TL'ye çok zor, özellikle sıfır toplamak imkansız. 2. el düşünürseniz belki başka arkadaşlar yardımcı olabilir. Ancak sıfır ve ya 2. el olarak toplamak imkansız bence.Pardon dostum yazarken kafam karışmış ve biraz anlaşılamaz yazmışım. Bilgisayar toplayacağım ve 800 TL yi geçmeyecek şekilde ekran kartı, ram gibi bilgisayar bileşenleri istiyorum GTA V oynamak için.
Maksimum 4 ay. Dolar o zamana kadar göbek atar duruma gelmesin diye 4 ay boyunca dua edeceğiz mecburNe zamana kadar süreniz var almak için?
Normal ayarlarda 60 fps alabilirsiniz. İşlemci aynı olmasada ortalama aynı fpsyi verecektir.Bu sistemde GTA V oynayabilir miyim oynayabilirsem hangi ayarlarda kaç FPS alırım sizce?
Sıfır olarak 800 TL'ye sistem toplamak imkansız. İstersen fikrini değiştir sağlam ikinci el parçalardan topla. İstersen de bütçeyi biraz aş. Ama 800 TL'ye sıfır sistem toplamak İ-M-K-A-N-S-I-Z.Maksimum 4 ay. Dolar o zamana kadar göbek atar duruma gelmesin diye 4 ay boyunca dua edeceğiz mecbur![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.