800 TL civarı klavye önerisi

İnceliğiniz için teşekkür ederim hocam. İncelemenizi gördüm, tatmin edici bir klavyeye benziyor ve üzmeyecek şekilde gözüküyor.

%100 klavyeden %60 klavyeye geçişe ne kadar sürede alıştınız?

Bir de ürünü temin ettiğiniz sitenin linkini alabilir miyim rica etsem?

Hocam 70x30 bir mouse Pad'e sahipti bu yüzden %100'lük klavyelerden pek haz etmiyordum ama %60'a alışmam 1 hafta ya sürdü ya sürmedi. Ben Amazon'dan temin etmiştim Amazon.com.tr
Ama şu an bu red Switch olan stokta yok.
Ben Blue Switch'lerden de hiç haz etmediğim için Amazon.com.tr
Bu brown Switch olanını tercih ederdim fakat belki isterseniz diye.
Bu da Blue Switch olanı. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Amazon üzerinde satılıyor.
Red switch modelinde stok yoktu sanırım.
Geçmişten hatırladığıma göre brown switch'in red switch'e göre daha tok ama daha sessiz bir yapısı vardı sanırsam doğru mudur? Ayrıyeten bu linkte 2 kişi değerlendirme yapmış sipariş verdiğiniz link bu değil mi?

Hocam 70x30 bir mouse Pad'e sahipti bu yüzden %100'lük klavyelerden pek haz etmiyordum ama %60'a alışmam 1 hafta ya sürdü ya sürmedi. Ben Amazon'dan temin etmiştim Amazon.com.tr
Ama şu an bu red Switch olan stokta yok.
Ben Blue Switch'lerden de hiç haz etmediğim için Amazon.com.tr
Bu brown Switch olanını tercih ederdim fakat belki isterseniz diye.
Bu da Blue Switch olanı. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Tercihimi Red'den yana kullanacağım, önce bir g213'üme alıcı bulmam gerek onun parasının üstüne az miktar da ekleyip bu klavyeyi alabilirim. Belki satana kadar tekrardan stoklara dahil olur.

Geçmişten hatırladığıma göre brown Switch'in red Switch'e göre daha tok ama daha sessiz bir yapısı vardı sanırsam doğru mudur? Ayrıyeten bu linkte 2 kişi değerlendirme yapmış sipariş verdiğiniz link bu değil mi?

Tercihimi Red'den yana kullanacağım, önce bir G213'üme alıcı bulmam gerek onun parasının üstüne az miktar da ekleyip bu klavyeyi alabilirim. Belki satana kadar tekrardan stoklara dahil olur.

Benim sipariş verdiğim link Amazon.com.tr
Bu hocam, fakat stokta yok. Ayrıca arkanızda Amazon var içiniz rahat olsun. Bu Switch'lerini seslerini de
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuradan anlayabilirsiniz hocam.

Benim sipariş verdiğim link Amazon.com.tr
Bu hocam, fakat stokta yok. Ayrıca arkanızda Amazon var içiniz rahat olsun. Bu Switch'lerini seslerini de
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuradan anlayabilirsiniz hocam.

Hocam siz zaten sipariş linkinizi attınız ben diğer arkadaşa cevapla yapmıştım tekrardan teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-29-15-55-18-082_com.android.chrome.png
    Screenshot_2023-07-29-15-55-18-082_com.android.chrome.png
    465,1 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2023-07-29-00-50-57-951_com.android.chrome.png
    Screenshot_2023-07-29-00-50-57-951_com.android.chrome.png
    144,7 KB · Görüntüleme: 20
Unutmazsanız çok makbule geçer. İyi günler dilerim

@382019 @ZerefDragneel konu dışı yazıyorum kusura bakmayın konuşma başlatamadım. Klavyeleriniz ne durumda? Z-11 inceleme konusu mesajlara kapanmış da.
Hocam 16.08.2023 tarihinde yani Çarşamba günü dağıtıma çıktı ancak 17.08.2023'e ertelendi. 09:00'da dağıtıma çıkmıştı. 19:00'da aradım KolayGelsin'i. Perşembe gününe ertelendiğini söylediler. İnşallah bu sabah dağıtıma çıkacak tekrar hocam.

Unutmazsanız çok makbule geçer. İyi günler dilerim.

@382019 @ZerefDragneel konu dışı yazıyorum kusura bakmayın konuşma başlatamadım. Klavyeleriniz ne durumda? Z-11 inceleme konusu mesajlara kapanmış da.

Benim klavyem geldi hocam, rahatım şu an herhangi bir sıkıntısı yok. Belki ileride modlama yaparım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı