800 TL CS2 envanter tavsiyesi

Hocam DM'den yazarsanız bizzat size özel envanter dizebilirim.
CS pazarı hakkında bilgim 0. 800 TL belki 100-200 TL bütçeyi aşabilirim. Her silaha skin olması zorunlu değil. CT'de M4A1-S kullanıyorum ve USP-s kullanıyorum. Pompalılara elimi sürmüyorum. P90 hiç almadım. Zevkinize güveniyorum.

Eki Görüntüle 1949911

Eki Görüntüle 1949912

M4A1-S | Hiper canavar (eskimiş) 515 TL​

AK-47 | simsiyah (az aşınmış) 90 TL​

stattrak™ USP-s | kabuk (eskimiş) 155 TL​

AWP | atheris (görevde kullanılmış) 78 TL​

Toplam 838 TL ama daha iyisi yapılabilir.
Saçma envanter önerisi.800 liraya full+full envanter dizebilecekken bir M4A1-S'e 515 lira pek olmaz gibi.

1. M4A1-S için skin önerileri:
    • M4A1-S | Hyper Beast: Bu renkli ve dikkat çekici skin, oyuncular arasında popülerdir.
    • M4A1-S | mecha ındustries: Geleceğe yönelik bir tasarımı olan bu skin, hoş bir görünüme sahiptir.
    • M4A1-S | cyrex: Temiz ve modern bir tasarıma sahip olan bu skin, birçok oyuncu tarafından tercih edilir.
  2. USP-s için skin önerileri:
    • USP-s | Orion: Metalik ve parlak renklere sahip olan bu skin, sade ve zarif bir seçenektir.
    • USP-s | Neo-noir: Siyah-beyaz kontrastlı bir tasarıma sahip bu skin, dikkat çekicidir.
    • USP-s | kill confirmed: Silahın üzerinde oyunda başarıları temsil eden semboller bulunan bu skin, savaşçı bir görünüme sahiptir.
Dikkat edilmesi gereken birkaç nokta:

• Her skinin farklı fiyat aralıkları vardır, bu yüzden bütçenize uygun olanları seçmek önemlidir.
  • CS:GO'da skinlerin fiyatları nadiren sabit kalır, piyasa talebine ve nadirliğine bağlı olarak değişebilir.
  • Steam pazarı ve diğer CS:GO skin ticaret platformları, istediğiniz skinleri bulmak ve satın almak için kullanabileceğiniz yerlerdir.
Sonuç olarak, tasarımsal kostüm veya skin seçimleri tamamen zevkinize bağlıdır. Oyununuzu özelleştirmek ve daha eğlenceli hale getirmek için favori skinlerinizi seçebilirsiniz. Özellikle M4A1-S ve USP-s gibi ana silahlarınız için güzel skinler, oyun deneyiminizi daha keyifli hale getirebilir.
“Kanka senin ödevi versene geçireyim ya, yapmadım ben."
“Hee tamam, ama aynısını yazma olur mu?"
“Tamam kanka."

Son düzenleme:
Hocam DM'den yazarsanız bizzat size özel envanter dizebilirim.

Saçma envanter önerisi. 800 liraya Full+Full envanter dizebilecekken bir M4A1-S'e 515 lira pek olmaz gibi.

“Kanka senin ödevi versene geçireyim ya, yapmadım ben."
“Hee tamam, ama aynısını yazma olur mu?"
“Tamam kanka."

Hocam DM'den nasıl yazıyorum?

Hocam buraya yazar mısınız? 800 TL'lik bir envanter.
Boş zamanım olursa dizip yazacağım hocam.İyi günler.

Tekrardan selamlar hocam. Hangi silahlar için skin istiyorsunuz, müzik kiti istiyor musunuz ve ajan görünüşü istiyor musunuz? Cevap verdiğinizde envanteri dizmeye başlayacağım hemen.

Tekrardan selamlar hocam. Hangi silahlar için skin istiyorsunuz, müzik kiti istiyor musunuz ve ajan görünüşü istiyor musunuz? Cevap verdiğinizde envanteri dizmeye başlayacağım hemen.

Son düzenleme:
Boş zamanım olursa dizip yazacağım hocam. İyi günler.

Tekrardan selam hocam. Hangi silahlar için skin istiyorsunuz, müzik kiti istiyor musunuz ve ajan görünüşü istiyor musunuz? Cevap verdiğinizde envanteri dizmeye başlayacağım hemen.

Tekrardan selam hocam. Hangi silahlar için skin istiyorsunuz, müzik kiti istiyor musunuz ve ajan görünüşü istiyor musunuz? Cevap verdiğinizde envanteri dizmeye başlayacağım hemen.

Ajan istemiyorum. Müzik kiti istemiyorum. AK-47, AWP, M4A4(Japonca bir şeyler yazan skini alacağım), Deagle, P250, five seven, glock, USP. Bu kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı