Elbette. Fakat o fiyata 1030 alacağıma bu kumarı olabilecek bütün taktikleriyle oynar 2. el daha iyi bir kart alırım.Garantisiz ikinci el ekran kartı almak gerçek bir kumardır önermiyorum.
Elbette. Fakat o fiyata 1030 alacağıma bu kumarı olabilecek bütün taktikleriyle oynar 2. el daha iyi bir kart alırım.Garantisiz ikinci el ekran kartı almak gerçek bir kumardır önermiyorum.
Kart 800 lira mı?Buradaki bütün öneriler unut.
Sıfır istiyorsan bunu al;
![]()
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Zam yemiş. Geçen 800 civarlarındaydı.Kart 800 lira mı?
Fırınlanmış, OC atılmış ürünleri size satabilme ihtimalleri var bu yüzden söylüyorum seçim sizin tabii.Elbette. Fakat o fiyata 1030 alacağıma bu kumarı olabilecek bütün taktikleriyle oynar 2. el daha iyi bir kart alırım.
Hocam rx 570 ile arasında çok fark var mı ?Buradaki bütün öneriler unut.
![]()
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
En korktuğum şey.Fırınlanmış, OC atılmış ürünleri size satabilme ihtimalleri var bu yüzden söylüyorum seçim sizin tabii.
Buradaki bütün öneriler unut.
![]()
Hocam siz ne önerirsiniz ? Ikinci elden korktugum icin rx 560 dusunuyorum bu fiyatta daha iyi kart var mi ?800TL'lik bir ekran kartı soran kişiye 924 TL'lik ekran kartı atıp bütün önerileri unut yazmakta ne bileyim![]()
Bütçenizin alabileceği en iyi kart şu an RX 560.Hocam siz ne önerirsiniz ? Ikinci elden korktugum icin rx 560 dusunuyorum bu fiyatta daha iyi kart var mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.