800 TL hafif mouse önerisi

800 liralık farede paw 3395 sensör mü bekliyorsun?
PWM 3325 de gayet iyi.

3395mi bekliyorsun diyerek de carpitmayin kimse 3395 beklemiyor, mesele sensör degerlerinin berbat olmasi ve G102'nin bile gerisinde kalmasi.

Gayet iyi dediginiz fare 100IPS 20G bilmem farkinda misiniz?
(Bu degerleri okuyabildiginizden bile emin değilim gerci ama neyse.)

Kablosuzdan vazgecip bunu tercih etmesi cok daha iyi, Clawsin aksine çöp değil.

Simdi okuyunca fark ettim gereksiz sert çıkmışım kusura bakmayın, neticede ikimizde doğru bildiğimizi savunuyoruz.

Son düzenleme:
Clawsin hiçbir ürününü önermem. Tamamen görünüşe çalışıyorlar DPI iyi diye farede iyi saniliyor ama sensörleri rezalet.

kablosuzda gecikme sorunu falan yok.
800 tl ye glorius model o bulursan bana da söylersin 800 e hem kablosuz hem hafif hem gecikme sorunu olmayan hem de sensörleri kaliteli olan bulabilirsen yine link at bende alayım

3395mi bekliyorsun diyerek de carpitmayin kimse 3395 beklemiyor, mesele sensör degerlerinin berbat olmasi ve G102'nin bile gerisinde kalmasi.

Gayet iyi dediginiz fare 100IPS 20G bilmem farkinda misiniz?
(Bu degerleri okuyabildiginizden bile emin değilim gerci ama neyse.)

Kablosuzdan vazgecip bunu tercih etmesi cok daha iyi, Clawsin aksine çöp değil.

Simdi okuyunca fark ettim gereksiz sert çıkmışım kusura bakmayın, neticede ikimizde doğru bildiğimizi savunuyoruz.
Evet bu arkadaşın attığı mouse 400 IPS ve daha güzel tek eksisi içine toz dolabiliyor belirli aralıklarla temizlersen taş gibi mouse fiyatına göre

800 TL'ye Glorious Model O bulursan bana da söylersin.

800e neden Glorious Model O bulayimki?

800'e hem kablosuz hem hafif hem gecikme sorunu olmayan hem de sensörleri kaliteli olan bulabilirsen yine link at bende alayım.

Öyle bir fare olduğunu zaten iddia etmedim, kablosuzdan vazgecip M711 almanin daha mantikli olduğunu belirttim.

Surekli gecikme sorunundan bahsediyorsunuz, şimdiye kadar kullandığınız gecikme sorunlu modelleri soyler misiniz merak ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı