800 TL i3 530 sisteme takviye önerisi

Çok teşekkürler arkadaşlar. AMD A10 7890K Almaya karar verdim yanına GT730'u takarsam hem APU'nun ekran kartını hemde GT730'u kullanırmı ? Kullanmaz ise R7 250 mi almalıyım veya başka bir kart mı ?

Intel Pentium G6950 alıp anakart aynı dursa güçlü bir ekran kartı alsam performansı APU'yu geçer mi ?

Çok teşekkürler arkadaşlar. AMD A10 7890K Almaya karar verdim yanına GT730'u takarsam hem APU'nun ekran kartını hemde GT730'u kullanırmı ? Kullanmaz ise R7 250 mi almalıyım veya başka bir kart mı ?

Intel Pentium G6950 alıp anakart aynı dursa güçlü bir ekran kartı alsam performansı APU'yu geçer mi ?
Ramlerin kaç mhz? Pentiuma gerek yok hem darboğaz yapabilir iyi bir kart alırsan. Double graphics olayını ise pek bilmiyorum. En temizi apudaki GPU 'yu kullanman tek olarak.

Kardeşim diyoruz ya apudaki ekran kartı işini görecektir. Dual graphics olayına gerek yok. Seçtiğin ramler iyi üstüne biraz biriktirip 16 Gb almanı tavsiye ederim ben. Hem de cl değeri 9 olsa daha iyi olur. Ama bu ramler de işini görecektir. Hatta Technopat'ın 1500 Tl pc toplama rehberine Youtube'dan bir bak. Amd A10-7870K kullanmışlardı onda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı