R7 240 olduğunu söylüyolar ve araştırdıklarım sonucunda r7 250x yerine gtx 750 ti daha başarılı buluyorum.A10 7890' da GPU olarak R7 kullanılmış.Gtx 750ti yi rahat geçecektir.
R7 240 olduğunu söylüyolar ve araştırdıklarım sonucunda r7 250x yerine gtx 750 ti daha başarılı buluyorum.A10 7890' da GPU olarak R7 kullanılmış.Gtx 750ti yi rahat geçecektir.
Ramlerin kaç mhz? Pentiuma gerek yok hem darboğaz yapabilir iyi bir kart alırsan. Double graphics olayını ise pek bilmiyorum. En temizi apudaki GPU 'yu kullanman tek olarak.Çok teşekkürler arkadaşlar. AMD A10 7890K Almaya karar verdim yanına GT730'u takarsam hem APU'nun ekran kartını hemde GT730'u kullanırmı ? Kullanmaz ise R7 250 mi almalıyım veya başka bir kart mı ?
Intel Pentium G6950 alıp anakart aynı dursa güçlü bir ekran kartı alsam performansı APU'yu geçer mi ?
Dual graphics bildiğim kadarıyla r7 240 ile yapılıyor.Ramlerin kaç mhz? Pentiuma gerek yok hem darboğaz yapabilir iyi bir kart alırsan. Double graphics olayını ise pek bilmiyorum. En temizi apudaki GPU 'yu kullanman tek olarak.
Valla bir şey anladıysam namerdimDual graphics bildiğim kadarıyla r7 240 ile yapılıyor.
Double graphics demişsiniz hocam. Dual graphics olucak o bir nevi crossfire ve r7 240 ile yapılıyor ama size katılıyorum mümkün olduğu müddetçe tek ekran kartı kullanılmalı.Valla bir şey anladıysam namerdim![]()
Apu sistem toplayacaksan o attığın linkteki ramleri al. Apu için ramler çok önemli.Mevcut RAM'lerim 1600Mhz 8Gb
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.