800 TL Kasa önerisi

Ardından 3 gün sonra güç kaynağı patlasın, ondan sonra işlemci 2 dakika içinde 90 derece olsun. Her şey görünüm değil.

Patlarsa garanti belgesi denen bir şey var. Ayrıca ürünün yorumlara bak bakalım kullanıcılarda 90 derece oluyor muymuş?

Patlarsa garanti belgesi denen bir şey var. Ayrıca ürünün yorumlara bak bakalım kullanıcılarda 90 derece oluyor muymuş?
Al işte, yine Rampage savunucusu birisi. Yok arkadaş, bu kasalar önden hava almıyor, hiç yorumlarla gelme bana, Rampage PSU'larının da ne kadar patlayıcı olduğu kesin. PSU kendini patlatıyor, anakartı falan da yanında götürüyor. Güvenilmez Rampage'a.

Al işte, yine Rampage savunucusu birisi. Yok arkadaş, bu kasalar önden hava almıyor, hiç yorumlarla gelme bana, Rampage PSU'ların da ne kadar patlayıcı olduğu kesin. PSU kendini patlatıyor, anakartı falan da yanında götürüyor. Güvenilmez Rampage'a.

Rampage'nin savunucusu değilim. Bugüne kadar da hiç kullanmadım. :) arkadaş öneri istemiş bende önerdim arkadaşım. :) güvenilip güvenilmeyeceği konusunda bir fikrim yok. Sayende bilgilenmiş oldum ama sağ ol.

RX 580 ekran kartım var z370 d3 anakart, i5 8400. 500W Psu var. Başka hangi bilgiler gereklidir?
ATX bir anakartınız var.

Eğer renk takıntınız yoksa bence alınabilir bir kasa.

Donanımlarım ısınıyor ve kasaya sığmıyor. Yeni bir kasa düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam Gaming gecesinde Cougar Xigmatek Corsair gibi kasalar çok uyguna geliyor bence bir dahaki cumayı bekleyip ucuz ve kaliteli bir ürün alabilirsin ya da.
bunu öneririm bileşenleriniz çok ısınıyor ise önü ızgara (mesh) tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı