keremdelen
Hectopat
Phanteks P400a-nın ay sonunda stoklara girmesini beklemeni öneririm.
Ardından 3 gün sonra güç kaynağı patlasın, ondan sonra işlemci 2 dakika içinde 90 derece olsun. Her şey görünüm değil.
Al işte, yine Rampage savunucusu birisi. Yok arkadaş, bu kasalar önden hava almıyor, hiç yorumlarla gelme bana, Rampage PSU'larının da ne kadar patlayıcı olduğu kesin. PSU kendini patlatıyor, anakartı falan da yanında götürüyor. Güvenilmez Rampage'a.Patlarsa garanti belgesi denen bir şey var. Ayrıca ürünün yorumlara bak bakalım kullanıcılarda 90 derece oluyor muymuş?
Al işte, yine Rampage savunucusu birisi. Yok arkadaş, bu kasalar önden hava almıyor, hiç yorumlarla gelme bana, Rampage PSU'ların da ne kadar patlayıcı olduğu kesin. PSU kendini patlatıyor, anakartı falan da yanında götürüyor. Güvenilmez Rampage'a.
ATX bir anakartınız var.RX 580 ekran kartım var z370 d3 anakart, i5 8400. 500W Psu var. Başka hangi bilgiler gereklidir?
Donanımlarım ısınıyor ve kasaya sığmıyor. Yeni bir kasa düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sizce 500 w psu yeter midir?ATX bir anakartınız var.
![]()
Corsair 275R Airflow Beyaz CC-9011182-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair 275R Airflow Beyaz CC-9011182-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Eğer renk takıntınız yoksa bence alınabilir bir kasa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.