Ryzen 5 2600 ve Sapphire RX 580 Special Edition'lu sistem toplayacağım. Ancak kasa konusunda aşırı kararsız kaldım tek sorunum bu. Kafamdakileri link olarak bırakıyorum,
B450m anakart kullanacağım, boyut olarak sıkıntı yaşar mıyım? Bunların yanına 600W PSU alacağım toplam 800 TL bütçe ayırabilirim. Aklımdaki PSU Thermaltake RGB 450 TL olan ama kesin bir şey yok. Açıkcası kalitesiz marka alıp uzun vadede sıkıntı yaşamak istemiyorum. Hangisini seçmeliyim? Teşekkürler şimdiden, iyi günler.
- ZALMAN - N3
- Aerocool Aerocool Quartz Mavi ACCM-PB07043.B1 Bilgisayar Kasası - Nanokatalog
- Cooler Master MasterBox E500L Midi-Tower Siyah Mavi MCB-E500L-KA5N-S00 Bilgisayar Kasası - Nanokatalog
- Thermaltake Versa N23 Midi-Tower Siyah CA-1E2-00M1WN-00 Bilgisayar Kasası - Nanokatalog
- Thermaltake Versa J22 Midi-Tower Siyah CA-1L5-00M1WN-01 Bilgisayar Kasası - Nanokatalog
- Cooler Master MasterBox Lite 3.1 TG Mini-Tower Siyah MCW-L3S3-KGNN-00 Bilgisayar Kasası - Nanokatalog
- Thermaltake Versa N23 Midi-Tower Siyah CA-1E2-00M1WN-00 Bilgisayar Kasası - Nanokatalog
- COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA - Vatan Bilgisayar
B450m anakart kullanacağım, boyut olarak sıkıntı yaşar mıyım? Bunların yanına 600W PSU alacağım toplam 800 TL bütçe ayırabilirim. Aklımdaki PSU Thermaltake RGB 450 TL olan ama kesin bir şey yok. Açıkcası kalitesiz marka alıp uzun vadede sıkıntı yaşamak istemiyorum. Hangisini seçmeliyim? Teşekkürler şimdiden, iyi günler.
Son düzenleyen: Moderatör: