RealAero
Decapat
Bilgim yok hocam fakat yay sesinden kurtulabileceğiniz sanmıyorum onun yerine hibrit red gibi Switch'lere yönelebilirsiniz.
Red Switch çok benlik değil. Sesli Switch'ler daha güzel hissettiriyor.
Bilgim yok hocam fakat yay sesinden kurtulabileceğiniz sanmıyorum onun yerine hibrit red gibi Switch'lere yönelebilirsiniz.
700 TL'ye Outemu Blue alınmaz. Bu Switch'in ve bu markanın değeri bu değil.Rampage KB R103 almayı düşünüyorum 700 TL. Değer mi?
Bu fiyatta Rampage neden alıyorsunuz hocam model ile ilgili net bir bilgim yok ama daha mantıklı markalara yönelin.
Red Switch çok benlik değil. Sesli Switch'ler daha güzel hissettiriyor.
Alın size ucuz ve kaliteli bir Blue Switch klavye.Mesela ne alabilirim?
Alın size ucuz ve kaliteli bir Blue Switch klavye.
![]()
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik
Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numarawww.teknobiyotik.com
Ürün kaliteli. Kutudan ekstra Switch bile çıkıyor. Sadece şunu bilin, İngilizce Q olarak geliyor.Kaliteli midir. Uzun kullanım sonrası sıkıntı çıkarır mı?
Ürün kaliteli. Kutudan ekstra Switch bile çıkıyor. Sadece şunu bilin, İngilizce Q olarak geliyor.
Yay sesinin olmayacağı bir klavye istiyorsanız bütçenizi saklayın ve İtopya indirimlerini bekleyin. Ben size kaliteli Switch olan bir klavyeyi ucuza önerdim. Ama kalkıp 700 TL'ye de Rampage alınmaz. Ayrıca şunu da ekleyeyim, dünya üzerinde her ürün hakkında olumsuz yorum bulursunuz. Ama 1 ama 2.Tuşlar baskı mı yoksa kazınmış mı? Bir de hocam biraz inceledim bazıları yay sesi geldiğinden bahsetmiş.
Tuşlar baskı mı yoksa kazınmış mı? Bir de hocam biraz inceledim bazıları yay sesi geldiğinden bahsetmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.