800 TL klavye önerisi

Bütçe
800
Tercih meselesi. Profesyonelseniz red Switch'e bakabilirsiniz ama standart oyuncu için o kadar fark etmez.

Piyasadaki red Switch'ten çok daha hızlı olan Huntsman Elite mini öneririm.

Hocam klavye güzel fakat bütçemi aşıyor, Razer klavyeler biraz pahalı. Bildiğiniz başka güvenilir marka var mı?

Hocam klavye güzel fakat bütçemi aşıyor, Razer klavyeler biraz pahalı. Bildiğiniz başka güvenilir marka var mı?
Huntsman Elite Mini 800TL'ye vardı Blackwidow V3'ten daha ucuzdu ama kalmamış. Tüm stoklar bitmiş.
Onun dışında size şunu önereyim:
Fakat @293735 nickli arkadaşın önerdiği Royal Kludge da iyidir.

Huntsman Elite Mini 800TL'ye vardı Blackwidow V3'ten daha ucuzdu ama kalmamış. Tüm stoklar bitmiş.
Onun dışında size şunu önereyim:
Fakat @293735 nickli arkadaşın önerdiği Royal Kludge da iyidir.
Hocam cherry switch klavye 700tl ye alınabiliyor, bu klavyenin bu fiyatı hak edeceğini zannetmiyorum.

Cherry MX sandığınız kadar iyi bir switch değil.
Cherry MX switchlerin girişleri çok sert dolayısyla çıkarıp taktıkça keycapslerin yumuşayıp kırılmasına sebep oluyor.
Ayrıca insanlar artık %65 mekanik klavyelere yöneldi. Bu klavyelere yönelim çok fazla.
Kendim hiç %65 mekanik kullanmasam da daima %65 mekanik tercih edeceğini söyleyen çok insan var.

CK530 V2, malzeme kalitesi olarak da daha üstün.

Hocam Cherry brown Switch'ler çok kötü red Switch olan bir klavye lazım.
Cherry MX sandığınız kadar iyi bir Switch değil.
Cherry MX Switch'lerin girişleri çok sert dolayısyla çıkarıp taktıkça keycapslerin yumuşayıp kırılmasına sebep oluyor.
Ayrıca insanlar artık %65 mekanik klavyelere yöneldi. Bu klavyelere yönelim çok fazla.
Kendim hiç %65 mekanik kullanmasam da daima %65 mekanik tercih edeceğini söyleyen çok insan var.

CK530 v2, malzeme kalitesi olarak da daha üstün.

Soundpad kullandığım için TKL klavyeler fazla ilgimi çekmiyor ama kaliteliyse düşünürüm.

Hocam Cherry brown Switch'ler çok kötü red Switch olan bir klavye lazım.

Soundpad kullandığım için TKL klavyeler fazla ilgimi çekmiyor ama kaliteliyse düşünürüm.

Dün 700TL idi şimdi fiyatı artmış. Cherry red Switch. 550TL falan olursa ben de bu klavyeden alacağım.

Dün 700TL idi şimdi fiyatı artmış. Cherry red Switch. 550TL falan olursa ben de bu klavyeden alacağım.

Hocam N11 hakkında okuduğum yorumlar pek iyi değildi. Daha önce hiç alışveriş yapmadım site güvenilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı