800 TL klavye ve mouse önerisi

Bütçe
300-400tl
Stoğa yarın ya da sonraki gün girecek. Yay sesi sorunu yok sadece yankı yapıyor, kullandıkça düzelecek bir durum. Ayrıca bilek desteğinde sıkıntı yok.

Tamamdır sağ olun stoklara yetişebilirsem almaya çalışacağım bende görmüştüm ve çok fazla talep vardı. Yetişemezsem tekrardan dönerim.
Kullanıyorum, memnunum.


Bileklik desteği pek sorun değil fakat Türkçe Q olmaması ve num lock tuşlarının olmaması biraz tedirgin etmedi değil açıkçası. 20$ yeni üye kuponu veriliyor gözüküyor sitede 280TL gibi bir fiyata geliyor. Alışması kolay mı?
 
Kullaniyorum, memnunum.
Ama bu çok güzel :(.
 
Sağ olun. Profiline giremiyorum bendemi sorun var acaba. Hata bir sorun ile karşılaştık yazıyor her tıkladığımda.

 
Bileklik desteği pek sorun değil fakat Türkçe Q olmaması ve numlock tuşlarının olmaması biraz tedirgin etmedi değil açıkçası. 20$ yeni üye kuponu veriliyor gözüküyor sitede 280TL gibi bir fiyata geliyor. Alışması kolay mı?
Tam boy klavyeden gectim. Eksikligini pek hissetmedim. Tuslarin yerini ezbere biliyorsaniz Turkce olarak ta kullanabilirsiniz. Onun disinda yeni kullanici kuponu klavyelerde 30 TL indirim sagliyor. Onun yerine BGRATON kuponunu kullanmanizi tavsiye ederim. Vergiyle ugrasmayip daha hizli gelmesini istiyorsaniz Turkey Direct Mail'i secmeyi unutmayin.
 

Sağ olun inceleyeceğim.

Tam boy klavyeden gectim. Eksikligini pek hissetmedim. Tuslarin yerini ezbere biliyorsaniz Türkçe olarak da kullanabilirsiniz. Onun disinda yeni kullanici kuponu klavyelerde 30 TL indirim sagliyor. Onun yerine bgraton kuponunu kullanmanizi tavsiye ederim. Vergiyle ugrasmayip daha hizli gelmesini istiyorsaniz turkey Direct Mail'i secmeyi unutmayin.

Klavyeye bakmadan yazabildiğime göre ezbere biliyorumdur herhalde. Numlock tuşlarını pek kullandığım söylenemez ama nadirende olsa kullanıyorum. Neyse alışmak zor olmasa gerek. Bgraton kuponu nedir tam olarak? Bir de sitede böyle diyor 20$ telefondan girdiğimdede 150TL indirim diyor.
1615738495090.png
 
Klavyeye bakmadan yazabildiğime göre ezbere biliyorumdur herhalde. Numlock tuşlarını pek kullandığım söylenemez ama nadirende olsa kullanıyorum. Neyse alışmak zor olmasa gerek. Bgraton kuponu nedir tam olarak? Bir de sitede böyle diyor 20$ telefondan girdiğimde de 150TL indirim diyor.
Eki Görüntüle 922155
BGRATON kuponun adi. Alirken kupon yerine yazarsaniz 70-80 TL civari indirim sagliyor. Yeni kullanici kuponunun ise hangi katagorilerde ne kadar indirim verdigini asagiya biraktigim fotograftan ogrenebilirsiniz:
,.png
 
Bgraton kuponun adi. Alirken kupon yerine yazarsaniz 70-80 TL civari indirim sagliyor. Yeni kullanici kuponunun ise hangi kategorilerde ne kadar indirim verdigini asagiya biraktigim fotograftan ogrenebilirsiniz:
Eki Görüntüle 922160

Anladım sağ olun. Peki Switch tercihimi ne yönde yapmalıyım? Siz brown seçmişsiniz sanırım. Red ve brown arasındaki farklar nelerdir? Tepkime süreleri, vuruş hissi, çıkardığı ses vs... Sessiz ve tepkime süresi 1ms geçmeyecek bir klavye arıyorum kısacası. Şu anki kullandığım klavye Gamepower Warlock Blue Switch. Eski masaüstü bilgisayarım için almıştım fakat bozulmaya başladı.
 
Anladım sağ olun. Peki Switch tercihimi ne yönde yapmalıyım? Siz brown seçmişsiniz sanırım. Red ve brown arasındaki farklar nelerdir? Tepkime süreleri, vuruş hissi, çıkardığı ses vs... Sessiz ve tepkime süresi 1ms geçmeyecek bir klavye arıyorum kısacası. Şu anki kullandığım klavye Gamepower Warlock Blue Switch. Eski masaüstü bilgisayarım için almıştım fakat bozulmaya başladı.
Brown switcthe basim hissiyati varken red swichte basim hissiyati yok. Brown switchte muhtemelen optik switch olmasindan dolayi yay sesi soruyu yasadim. Ne kadar azalsa bile beni rahatsiz etmeyen sey sizi rahatsiz edebilir. Gerci ben haric pek yasayan yok lakin siz de sorun yasarsiniz diye pek onermiyorum. Linear (basim hissiyati olmayan) ve sessiz bir switch istiyorsaniz red switch tam size gore.
 

Geri
Yukarı