800 TL M.2 SSD önerisi

Rafa Silva 27

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda HDD var ve oyunlarda çok drop yiyorum. Bu yüzden M.2 SSD almaya karar verdim.
Bütçem maksimum 800 TL.
Hafızası minimum 240GB olması yeterli olur.
Ben hangi SSD'nin daha iyi olup olmadığını bilemiyorum. Bu yüzden DRAM bakımından okuma/yazma bakımından hafıza bakımındam 800 TL'ye en iyisini bulur musunuz?

Ben böyle bir SSD buldum siz ne dersiniz?
Daha iyisi varsa atabilir misiniz?

O kadar düşük bir depolamalı bir SSD almanı önermem. Kesinlikle ileride pişman olursun. Minimum bunu almanı öneririm imkanın varsa 1TB'lik versiyonunu al uzun uzun kullan.

O kadar düşük bir depolamalı bir SSD almanı önermem. Kesinlikle ileride pişman olursun. Minimum bunu almanı öneririm imkanın varsa 1TB'lik versiyonunu al uzun uzun kullan.

Anladım hocam ama maalesef elimde 800 TL kaldı öğrenciyim bir de, bu parayı SSD de kullanmak istedim ve 250 GB yeter bence. Sadece Windows ve Valorant CS kuracağım diğer oyunlar HDD de kalacak. Bugün almayı planlıyorum. Sizce bu fiyata daha iyisi var mı?

Anladım hocam ama maalesef elimde 800 TL kaldı öğrenciyim bir de, bu parayı SSD de kullanmak istedim ve 250 GB yeter bence. Sadece Windows ve Valorant CS kuracağım diğer oyunlar HDD de kalacak. Bugün almayı planlıyorum. Sizce bu fiyata daha iyisi var mı?

M.2 olarak hayır yok ama benim önerim HDD'yi sadece arşiv için kullanmanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı