800 TL R5 3600 için sıvı soğutma önerisi

Lil Nyks

Decapat
Ryzen 5 3600 işlemci kullanacağım ama stok soğutucu beni tatmin etmedi o yüzden bu fiyat aralığında bir sıvı soğutma arıyorum. Kasayı ve parçaları bırakıyorum, belki işinize yarar.

MSI B450 Tomahawk Max.
AMD Ryzen 5 3600.
Dark Guardian 4x12 RGB LED fanlı mesh kasa.

Parçalar bunlar arkadaşlar daha başka parça bilgisine ihtiyaç duyarsanız belirtin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanız 165mm'e kadar hava soğutma desteğine sahip. Size önerim o işlemci için Freezer 34 DUO son derece yeterli olacaktır. Hatta anakartınız da güzel, işlemciyi sınırlarına kadar overclock bile yapsanız Freezer 34 DUO yeterli olacaktır. Paranız cebinizde kalmış olur ve daha potansiyel sorunsuz bir deneyim yaşamış olursunuz. Yine de sıvı soğutma almak istiyorum derseniz sanırım ML240L fena değil. Bütçeniz Kraken X52'e yeterse önerim o olur elbette.

Biraz daha bekleyip @actanonverba arkadaşın önerdiği hava soğutma Freezer 34 DUO tavsiye etmekteyim bende yarı fiyata kendinden 2 3 kat pahalı sıvı soğutmaların performansını vermektedir.Sadece bir kaç hafta daha beklemeniz mantıklı olacaktır çünkü yavaş yavaş stoklar gelmeye başlayıp fiyatları da düşmeye başlayacaktır soğutmaların çünkü 5 ay önce ki fiyatların 2 katı şuanda durum.

Biraz daha bekleyip @actanonverba arkadaşın önerdiği hava soğutma Freezer 34 Duo tavsiye etmekteyim bende yarı fiyata kendinden 2 3 kat pahalı sıvı soğutmaların performansını vermektedir. Sadece birkaç hafta daha beklemeniz mantıklı olacaktır çünkü yavaş yavaş stoklar gelmeye başlayıp fiyatları da düşmeye başlayacaktır soğutmaların çünkü 5 ay önce ki fiyatların 2 katı şu anda durum.

1 Ay sonra alacağım zaten. Sistemi 7-8 yıl kullanacağım için sıvı soğutma düşünmüştüm o yüzden eğer kule tipi yani Freezer 34 Duo yeterli diyorsanız onu tercih edeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence sen yapmalısın...

Kasanız 165Mm'e kadar hava soğutma desteğine sahip. Size önerim o işlemci için Freezer 34 Duo son derece yeterli olacaktır. Hatta anakartınız da güzel, işlemciyi sınırlarına kadar overclock bile yapsanız Freezer 34 Duo yeterli olacaktır. Paranız cebinizde kalmış olur ve daha potansiyel sorunsuz bir deneyim yaşamış olursunuz. Yine de sıvı soğutma almak istiyorum derseniz sanırım ML240L fena değil. Bütçeniz Kraken X52'e yeterse önerim o olur elbette.

Biraz daha bekleyip @actanonverba arkadaşın önerdiği hava soğutma Freezer 34 Duo tavsiye etmekteyim bende yarı fiyata kendinden 2 3 kat pahalı sıvı soğutmaların performansını vermektedir. Sadece birkaç hafta daha beklemeniz mantıklı olacaktır çünkü yavaş yavaş stoklar gelmeye başlayıp fiyatları da düşmeye başlayacaktır soğutmaların çünkü 5 ay önce ki fiyatların 2 katı şu anda durum.

1 Ay sonra alacağım zaten sistemi 7-8 yıl kullanmayı düşündüğüm için sıvı soğutma istemiştim ama kule tipi yani Freezer 34 Duo yeterli diyorsanız onu alayım. Bir de kaliteli termal macun önerir misiniz?

Işıklı mışıklı güzel soğutan varsa onu da tercih edebilirim. Işık seviyorum 😂
Sağlam bir kule tipi alın derim. A500, MA610 gibi gibi.

Herhangi bir önerin var mıdır gerçekten beni 7-8 yıl götürebilecek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı