800 TL sessiz kasa önerisi

Atakan Kasırka

Hectopat
Katılım
5 Aralık 2019
Mesajlar
551
Çözümler
2
Merhabalar, soğutması ve sessizliği çok çok önemli benim için. Sessiz olsun 800 TL'den ucuz olsun, hatta çok ucuza da fiyatına göre iyi varsa önerebilirsiniz.
 
 
 
Hayır, doğru bir yorum. Kasalar sadece parçaların monte edildiği şeylerdir, soğutmaya yarayan şey ise fanlardır, mekanik parçalar oldukları için haliyle ses çıkarırlar.

Yorum tamamen yanlış gidin biraz kasa incelemesi inceleyin Full mesh bir kasa ile kapalı bir kasa aynı ses seviyesi vermez. Veya içi ses yalıtımlı bir kasa sesi bloklar ve daha az ses seviyesi verir. Birebir aynı fanlar parçalar vs kullanılsa bile her kasanın ses seviyesi farklı olur. Sesi zaten kasa çıkarmaz ama sesi azaltan sessiz kasa olabilir.
 
@Madarasan, kasalar sadece plastik veya metalden oluşan kutulardır, içinde hareket eden bir parça olmadığı için kendiliğinden ses çıkarmazlar. Asıl verdiğiniz örnek yanlış, mesh kasada hava akışı daha iyi olduğu için fanların RPM'i düşük çalışıyordur, o yüzden daha az ses çıkarıyordur, kapalı kasada ise dereceler daha düşük olsun diye fanların RPM'i yüksektir.
Ben zaten ''fansız bir kasa istiyorum fanları kendim alacağım'' demedim sessiz dediğime fanlı bir kasa istediğim belirli oluyor bence.
Dikkat ederseniz ben de içinde fan olan kasalar önerdim.
 

Geri
Yukarı