800 TL sistem toplama

Bütçe
800

Faraenn

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar elimde 1156 pin anakart, 300W PSU, 4 GB DDR3 1333 MHz RAM ve 120 GB SSD var. Bunları birleştirip bir sistem yapmak istiyorum. Alacağım parçalar aşağıda:

İşlemci: (Xeon desteklemiyor, o yüzden bunu alacağım) Intel Core i5-760 İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Ekran kartı: Sapphire Pulse Radeon RX 550 OC 2G G5 Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

2. el almayacağım. Bunlar nasıldır sizce? Oynadığım oyunlar; GTA 5, ETS 2, Minecraft (sıklıkla). Bu oyunlardan GTA 5 ile tereddütlerim var. 4 GB RAM yetmeyecek gibi görünüyor. 4 GB daha alabilirim yetmezse. Not: Parçaları diğer ay alacağım. En erken Mart başı en geç mart ortası alacağım. 300W PSU yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2010 yılına ait bir ürünün sıfır olabileceğini düşünmeniz dışında sorun yok.

1612113480118.png

Ekran kartı da değmez.

Arkadaşlar elimde 1156 pin anakart, 300W PSU, 4 GB DDR3 1333 MHz RAM ve 120 GB SSD var. Bunları birleştirip bir sistem yapmak istiyorum. Alacağım parçalar aşağıda:

İşlemci: (Xeon desteklemiyor, o yüzden bunu alacağım) Intel Core i5-760 İşlemci Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Ekran kartı: Sapphire Pulse Radeon RX 550 OC 2G G5 Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

2. el almayacağım. Bunlar nasıldır sizce? Oynadığım oyunlar; GTA 5, ETS 2, Minecraft (sıklıkla). Bu oyunlardan GTA 5 ile tereddütlerim var. 4 GB RAM yetmeyecek gibi görünüyor. 4 GB daha alabilirim yetmezse. Not: Parçaları diğer ay alacağım. En erken mart başı en geç mart ortası alacağım. 300W PSU yeter mi?

Evet, işlemciyi bal mumuna sarmışlar 10 yıldır senin için bekletiyorlar değil mi?

Dostum o işlemci yerine i3 2100'ler var kat kat daha iyi sahibinden de konumuna yakın bir yerden alabilirsin veya GET ile alabilirsin işlemci bozulması çok çok nadir yaşanan bir olay zaten hele ki Intel işlemciler kolay kolay bozulmuyor.
İ3 2100 İŞLEMCİ - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 899812532 örnek olarak buna bakabilirsin genellikle bu fiyat aralığında oluyor.

i3 3220 işlemci alabilirsin 150-200 civarında bulunuyor iş görür.

Arkadaş anakartım 1156PIN diyor ve siz anakartın desteklemediği bir işlemci öneriyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı