800 TL WP Önerisi ve WP Sıralaması

Remexia

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar. Başlıkta belirttiğim gibi Windows Phone geçiş yapacağım Allah nasip ederse. Oldukça hevesliyim ve hangi modelini alacağımı bilmiyorum. Sizlerin değerli bilgilerine dayanarak alacağım. Bu arada bir isteğim daha var sizden. Güncel Lumia model sıralamasını yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

WP için Windows 10'u beklemelisin yaklaşık 1 ay kaldı. Sanırım daha hangi telefonların Win 10 alacağı belli değil
Tüm Lumia telefonlar Windows 10 Mobile güncellemesini alacak, sadece 512 MB belleği olan telefonlarda bazı özellikler olmayacak. Ve Windows 10 Mobile için 1 ay değil 4 ay daha rahat var. Sonbahar aylarında çıkması bekleniyor. Bahsettiğin 1 ay olan PC sürümü.

Soruya gelecek olursak 640 XL veya 930/1520 alabilirsin. Sıralamada şu şekilde:
930 = 1520 > 1020 > 925 > 920 > 1320 > 820 > 625 > 720 > 525 > 630 = 530 > 620 > 520

Alma. Android telefon al oyun için alcaksan. Nokia markette bir sürü oyun yok androidde olan ve olsalar bile çoğu parayla.

Alacak(sa)n dedim zaten. Dikkatli oku.
Okuyorum zaten. Oyun ile alakalı tek bir kelime geçmeyen konuya "Android al oyun için" yazman saçma geldi. Üstüne bir de mağazayı kötülemişsin "paralı" diye. Ek olarak Nokia market değil mağazanın adı, konu/telefonlar hakkında bilgi sahibi olmadan "Android al" yazman direk gerçekten saçma. Arkadaş oyun için isteseydi özellikle yazardı zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı