DeadlyShot
Hectopat
Aslında dakikada 60.000 milisaniye var ama kronometrelerde görüntülenebilir olması için 100 e çevrilir. Hani eski casio saatlerde saniyenin yanında çok hızlı bir sayım kısmı vardır 0 dan 99 a kadar sayar sonra 1 saniye atar. Ben örneği algılanabilir olması için oradan verdim. Haklısınız hesabınız doğru. işin özü şu ki algılayamayacağımız bir süre bu.Sorunuza cevap olmayacak ama bir hata var söylediğinizde. 1 saniye = 1000 milisaniye. Yani %5 i değil binde 5 ediyor.
Oyuncu için 4ms monitör öneriyorsunuz? Birsürü kişi oyun için 1ms'lik değerin çok daha iyi olduğunu söylüyorlar. Bunu en basitinden mouse ile yaptığınız hareketin ne kadar sürede ekranda tepki bulması. Curved iyidir fakat tepkime süresi olarak önermiyorum.@EneskutayK ilk sayfada önerimizi ve sebeplerini yazdık. SAMSUNG 23.5'' LC24F390FHMXUF 4ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da monitör almalısın. Başka monitöre yönelmemelisin.
Evet, 4 ms öneriyorum.Oyuncu için 4ms monitör öneriyorsunuz? Birsürü kişi oyun için 1ms'lik değerin çok daha iyi olduğunu söylüyorlar. Bunu en basitinden mouse ile yaptığınız hareketin ne kadar sürede ekranda tepki bulması. Curved iyidir fakat tepkime süresi olarak önermiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.