800 TL’ye CS:GO için sistem

Bütçe
800 TL
Öncelikle çok çok teşekkür ederim toplamak gerçekten çok zormuş zaten bu kadar vaktim de yok malesef bu bilgisayarlardan hangisini tavsiye edersiniz dedigim gibi çoğunlukla film vs ve cs go oynanacaktır
1100 tl lik 900 tlye indirdim pint blank oynuyormus genelde birde pubg mobile oynuyormuş bilgisayardan pek anlamam dedi yardim alarak yazmis ozellikleri zaten
Hepsi berbat hocam. Attıklarınız bir tanesinde sahte 1050 Ti var. Cidden çok kötüler, almayın hocam.

@277662 hocamızın sistemi güzel veya toplamak ile uğraşamazsanız @flaxiuS hocamızın attığı bu sistem güzel.

Teşekkür ederim Allah razı olsun

@Sametcetinuaa Hocam attığınız sistemler gerçekten elektrik vermeye bile değmeyecek sistemler. Satıcısı daha ne satttığını bilmiyor. Bütçeniz düşük ve sistem toplamaya zamanınız ve tecrübeniz yok, biliyorum ancak 800TL ile kazıklanmak zorunda değilsiniz.

Bu sistem iyi. Toplamak istemediğinizden bu kasayı öneriyorum.

@Sametcetinuaa Hocam attığınız sistemler gerçekten elektrik vermeye bile değmeyecek sistemler. Satıcısı daha ne satttığını bilmiyor. Bütçeniz düşük ve sistem toplamaya zamanınız ve tecrübeniz yok, biliyorum ancak 800TL ile kazıklanmak zorunda değilsiniz.

Hocam o işlemci kaldırır mı?

Kralsın teşekkür ederim

Suan format atılıyor alıyorum teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı