800 TL'ye ekran kartı önerisi

salihultraslan56

Centipat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 yıldır kullandığım bilgisayarımda ekran kartım arızalandı çok eski ve yetersiz bir ekran kartıydı R5 220 ama buna rağmen LOL'de 90 FPS, CS:GO'da 70 FPS falan alıyordum, orası tabii ayrı ama asıl konumuz elimde bulunan anakartıma hangi ekran kartını almalıyım, uyumlu olur mu, lütfen yardım eder misiniz? Bilgisayar özelliklerimin fotoğrafını yükledim.

İnternette yaptığım araştırmalar sonucu R9 290'a sıcak bakıyorum. Ek olarak bu ekran kartı benim için uygun mudur, götürür mü beni? Bütçem fazla yok. Maksimum 800 TL ikinci el de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde 4+2 GB RAM mevcut. 4+4 GB veya 8 + 4 kullanabilirsin ancak Dual Channel olmayacaktır.
bilgisizliğimi mazur görün dual channelden kastınız nedir ve ne tip bir ram bu sistemime gider rx570 ile

Dosya Ekleri

• ram1.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 56
  • ram2.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 56
yardımınız için minnettarım rx570 ve RAM takvisyesi yapacağım çok teşekkür ederim, ancak son 2 sorum olucak çok yordum sizi ama rx 570 in kaç gb lık versiyonunu önerirsiniz ve ram olarak da crucial mı kingstom marka mı tavsiye edersiniz 4gb 1333mhz

GTX 1060 3 GB modeli RX 570 ile yarışamıyor. RX 570 alma şansı varken GTX 1060 almanızı önermiyorum. İşinizi baltamak gibi oldu ancak durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…