800 TL'ye ekran kartı önerisi

salihultraslan56

Centipat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 yıldır kullandığım bilgisayarımda ekran kartım arızalandı çok eski ve yetersiz bir ekran kartıydı R5 220 ama buna rağmen LOL'de 90 FPS, CS:GO'da 70 FPS falan alıyordum, orası tabii ayrı ama asıl konumuz elimde bulunan anakartıma hangi ekran kartını almalıyım, uyumlu olur mu, lütfen yardım eder misiniz? Bilgisayar özelliklerimin fotoğrafını yükledim.

p.png

s.png

y.png

İnternette yaptığım araştırmalar sonucu R9 290'a sıcak bakıyorum. Ek olarak bu ekran kartı benim için uygun mudur, götürür mü beni? Bütçem fazla yok. Maksimum 800 TL ikinci el de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz ayriyetten Crucial takmışsınız galiba. Crucial çıkarıp bir tane daha 4 GB 1333 MHZ değerinde RAM almanızı tavsiye ederim, böylelikle Dual Channel olmuş olur. Dual Channel her zaman daha performans verecektir.
yardımınız için minnettarım rx570 ve RAM takvisyesi yapacağım çok teşekkür ederim, ancak son 2 sorum olucak çok yordum sizi ama rx 570 in kaç gb lık versiyonunu önerirsiniz ve ram olarak da crucial mı kingstom marka mı tavsiye edersiniz 4gb 1333mhz

@salihultraslan56 dostum sıfır Asus Gtx 1060 3gb Dual ekran kartımı satıyorum 1100 e letgo ve sahibindene koydum kutusunu dahi açmadım bende 8000 liralık sistem topluycam 1000 lira gibi bir açığım vardı bende nakite çevirmek için kredi kartımla taksitli aldım ilgilenirsen yazarsın kargo bana ait
GTX 1060 3 GB modeli RX 570 ile yarışamıyor. RX 570 alma şansı varken GTX 1060 almanızı önermiyorum. İşinizi baltamak gibi oldu ancak durum böyle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı