Hocam peki bu sisteme ne önerirsiniz? Güç kaynağı şu anlık 350W ama 500 600'e yükseltmeti planlıyorum ona takılmayın. BF1, Squad gibi oyunlar oynuyorum genellikle. 2. el ucuz ekran kartı olarak hangi kartları araştırmalıyım?
Hocam allahaskina ayni sehirde yasiyon kargoya vermesini istiyorsun bir de kapora yolluyon ne desem bilemedim. Bir de almissin alınır mı diye soruyon.
800 TL normal bir fiyat. Alınabilir. Alınca FurMark testlerini yapın.
Evet valla. Letgodan sağlam 1050 ti bakıyorum 2.200, .4500 arası fiyat biçiyorlar bu ne böyle ya 900 tl ye aldıkları kartları 3500 liraya satıyorlar fırsatçılığın babası bu olsa gerek.Yıl 2016 değil...
Hocam aldığım kart oldu ya sağlam çıktı. O zaman durumlar değişmez mi birazdaSağlam 1050 Ti olabilir diye düşünüyorum.
Evet vallahi. Letgo'dan sağlam 1050 Ti bakıyorum 2.200. 4500 arası fiyat biçiyorlar bu ne böyle ya 900 TL'ye aldıkları kartları 3500 liraya satıyorlar fırsatçılığın babası bu olsa gerek.
Adamın Letgo açıklaması "garantisi bu hafta bitti kartin. Kullanim asamasinda arada bir makineye reset attiriyor. Belki yazilimsal belki cok kolay tamiri var tam bilmiyorum hiç gostertmedim. O sebepten uyguna vereceğim piyasa fiyatlari belli kartin. İhtiyac sahibi alabilir."
Hocam aldığım kart oldu ya sağlam çıktı. O zaman durumlar değişmez mi biraz datanıdık PC ci var ucuza kapatırım belki sorun çıkarsa diye umutlanıyorum biraz da.
Hocam peki 800 tl ye bunu buldum ne dersiniz?Hocam risk almaya değmez.
Hem reballing işleminin garantisi yok.
Hocam peki 800 TL'ye bunu buldum ne dersiniz?
Sapphire R9 270X 2 GB 256bit ekran kartı
Çok performanslı bir ekran kartı. Driver problemi var bazı oyunlarda girdikten 5-10 dk sonra driver uyarisi verip oyundan atiyor. Project car 3'te bu hatayı verirken Cyberpunk 2077 ve GTA 5'te boyle bir hata vermiyor problemsiz oynatiyor. FurMark testinde bir sıkıntı olmuyor resimlerde FurMark fotosuda var. Fanlardan biri yüksek devire gelince dönüyor bu kartın kendi özelligi midir yoksa baska bir şey midir bilmiyorum hep bu şekildeydi bilgi olsun diye yazmak istedim. GTX 950 ve 1050'den daha performanslı bir kart.
Ürün linki fotoğraflara bakabilirsiniz. https://www.letgo.com/tr-tr/i/sapph...an-karti_c0fbe36f-8e98-416c-9148-3c1c1264805d
Hocam ben şeytana uydum ve adamla 700 tl fiyat ile anlaşarak kartı aldımHocam bence sorunlu kartları almayı aklınızdan bile geçirmeyin.
Bütçeyi arttırıp sağlam kart alın ya da GT 740 ile idare edin.
İleride yükseltme yaparsınız.