800 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
600-800 TL

wante1638

Picopat
Daha fazla  
Başlıkta göründüğü 600 800 çok zor 900 olabilir mekanik klavye önerilerinizi istiyorum. %60 olması çok iyi olur ayrıca FPS oyunları ve Minecraft gibi oyunlar oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta göründüğü 600 800 çok zor 900 olabilir mekanik klavye önerilerinizi istiyorum. %60 olması çok iyi olur ayrıca FPS oyunları ve Minecraft gibi oyunlar oynayacağım.

Temu klavyelerine bakmanızı öneririm. Trendyol'daki ürünler kalitesiz ve hepsi tek bir klavyenin çıktısı gibi görünüyor. Temu klavyeleri daha iyi diyebilirim.

Red Switch:

Blue Switch:

Ben bunu aldım. Switchler değişebiliyor. 620₺'ye geldi kuponla.
Fena durmuyor hocam. Redragon k552 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip gibi ve daha uygun fiyatlı olmasını düşünürsek güzel duruyor. Bir süre kullandıktan sonra da deneyimlerinizi paylaşmanız güzel olur.

Fena durmuyor hocam. Redragon k552 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip gibi ve daha uygun fiyatlı olmasını düşünürsek güzel duruyor. Bir süre kullandıktan sonra da deneyimlerinizi paylaşmanız güzel olur.
Hocam elime daha geçmedi. Geçince yazarım. Uzun süre götürsün yeter. Ben Tigoes K9 Membran klavyeyi 8 yıl kullandım. Pahalı bir şey seçme gereği duymadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı