Marka çok iyi değil klavye hakkında da çok bilgim yok fakat 500 TL bandında mekanik klavye bulmak bence zor. Torima Tk-04 Siyah Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Kablolu Q KlavyeFiyatı, Yorumları - TrendyolBaşlıkta göründüğü 600 800 çok zor 900 olabilir mekanik klavye önerilerinizi istiyorum. %60 olması çok iyi olur ayrıca FPS oyunları ve Minecraft gibi oyunlar oynayacağım.
Başlıkta göründüğü 600 800 çok zor 900 olabilir mekanik klavye önerilerinizi istiyorum. %60 olması çok iyi olur ayrıca FPS oyunları ve Minecraft gibi oyunlar oynayacağım.
Bütçe 200 daha artıyorsa bunlar var.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C77FJQXV/ref=ox_sc_act_title_5?smid=A218NWGJADC6BI&psc=1
(Amazon Prime ile kargo ücreti olmuyor)
Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi HotFiyatı, Yorumları - Trendyol (1200 ama haftada bir falan 1K ya düşüyor)
Amazon.com.tr (Amazon Prime ile kargo ücreti olmuyor)
Bütçe daha fazla çıkmıyorsa ikinci ele yönelmenizi tavsiye ederim.
Evet öyle ama bütçesi artmıyorsa daha iyi seçenek yok maalesef. En azından hot swapı var. Tabi attığım e yoosoyu kaçırmasın bence arkadaş, redragondan çok daha iyidir.Redragon'un redswitchlerinden uzak durulmasi taraftariyim, yay sorunlu oluyorlar.
Fena durmuyor hocam. Redragon k552 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip gibi ve daha uygun fiyatlı olmasını düşünürsek güzel duruyor. Bir süre kullandıktan sonra da deneyimlerinizi paylaşmanız güzel olur.Ben bunu aldım. Switchler değişebiliyor. 620₺'ye geldi kuponla.![]()
GM Game Master Mech-3000 Kablolu Rgb Red Switch Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
GM Game Master Mech-3000 Kablolu Rgb Red Switch Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam elime daha geçmedi. Geçince yazarım. Uzun süre götürsün yeter. Ben Tigoes K9 Membran klavyeyi 8 yıl kullandım. Pahalı bir şey seçme gereği duymadım.Fena durmuyor hocam. Redragon k552 ile hemen hemen aynı özelliklere sahip gibi ve daha uygun fiyatlı olmasını düşünürsek güzel duruyor. Bir süre kullandıktan sonra da deneyimlerinizi paylaşmanız güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.