800 TL'ye klavye tavsiyesi

Glottis

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
800 TL geçmeyecek şekilde dayanıklı ve uygun fiyatlı bir klavye önerebilir misiniz? Mümkünse ucuza olması daha iyi olur. 800 TL en fazla vermek istediğim para.
Rekabetçi oyunlar oynamıyorum ama gine boomer shooter vs. oyunlar oynadığımdan ona göre oyun için uygun klavye lazım.
Bu alttaki iki klavye gibi tuşları dışa doğru, açık da olursa daha iyi olur ama bildiğiniz iyi bir klavye varsa zorunlu değil. RGB umurumda değil. Temizlik için daha rahat oluyor bu tip klavyeler o yüzden bu tip arıyorum.

1742050944351.jpeg

1742051015261.jpeg

Arkadaşın aradığıyla bunun alakası yok üstelik %60 klavyeler bir zamandan sonra aşırı sıkmaya başlıyor hani her şey için mouse kullanmayı bırakman lazım çoğu oyunun içine ediyor o yüzden en az %75 tercih edilmeli.
%75 doğru düzgün klavye bulmak için bütçe yeterli değil.

Merhaba arkadaşlar.
800 TL geçmeyecek şekilde dayanıklı ve uygun fiyatlı bir klavye önerebilir misiniz? Mümkünse ucuza olması daha iyi olur. 800 TL en fazla vermek istediğim para.
Rekabetçi oyunlar oynamıyorum ama gine boomer shooter vs. oyunlar oynadığımdan ona göre oyun için uygun klavye lazım.
Bu alttaki iki klavye gibi tuşları dışa doğru, açık da olursa daha iyi olur ama bildiğiniz iyi bir klavye varsa zorunlu değil. RGB umurumda değil. Temizlik için daha rahat oluyor bu tip klavyeler o yüzden bu tip arıyorum.

Eki Görüntüle 2446264

Eki Görüntüle 2446265

Bu bütçede markalı bir klavye bulmanız zor.

Merhaba arkadaşlar.

Eki Görüntüle 2446264

Eki Görüntüle 2446265

https://www.amazon.com.tr/Kablolu-M...pcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A204PWUO0MX4N0 bu arada buna bakabilirsiniz hocam fiyatının çok üstünde bir klavye.

%75 doğru düzgün klavye bulmak için bütçe yeterli değil.

Leaven K55 attım ben bu bütçede en mantıklısı o şu an daha iyisi var mı bilmiyorum birisi atar belki.

2. Elden daha iyi klavyeler var.

Bu fiyata red switch ve %75 üzeri varsa bende alırım Warband oynarken sinir krizi geçiriyorum ya.

Maalesef hocam. Bu fiyata alinacak hiçbir 0 klavye uzun omurlu degil zaten. 1100 bandina cikilmasi laxim en az geeky GK65 gibi bir F/P canavari var.

2. elden daha iyi klavyeler var.

Hocam bana da 1000 lira civarı %75 veya üstü red switch RGB bir klavye varsa önerebilir misin 1200 1300 lerede çıkabilir Trendyol'da çakma bir Attack Shark K75 görmüştüm ama emin olamadım önerinizi bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı