800 TL'ye R9 280X Dışında Ekran Kartı Önerisi

ozgurtatlii

Hectopat
Daha fazla  
Kafamda Asus R9 280x 3 GB 384 bit ekran kartı var. Biraz baktım ama pek bir şey bulamadım. Bu kartın Vatan'da fiyatı 800 TL. Bu fiyata daha iyi performans ve daha iyi FPS verecek bir kart var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok istememe değil. Sonuçta sistemlerimiz bizim için birer yatırım. Ne kadar ucuza ne kadar güzel bir sistem toplayabiliriz diye düşünüyoruz hep. Bende benim kaçırdığım bu fiyata bundan iyi bir kart var mı diye sormak istedim. Sen memnun musun bu karttan? : D

Gayet mantıklı bir davranış takdir ettim. : D Memnunum, ben kartı GTA V için aldım GTA V'i 50-60 FPS çalıştırırsa tamamdır isterse diğer oyunları hiç çalıştırmasın. Ama sana şöyle bir örnek vereyim kartım hakkında;

GTAIV 2015-02-04 00-49-44-90.jpg

Tüm ayarlar ultrada GTA IV gibi sorunlu bir oyunda 53 FPS alıyorum. : D İşlemcim 2.80 Ghz.

Far Cry 3'ü 60 FPS sabit oynuyorum. Far Cry 4 40-60 arası oynadım. (Ultra ayarlar.)

Oynadığın baya bir oyun var mı ? Yani kart hiçbir sıkıntı yarattı mı sana?

Screenshot_2.jpg

Resimdeki oyunları sorunsuzca oynuyorum 30 FPS altına düşmeden ultra ayarlarda. Dying Light biraz sorun çıkarıyor 25 FPS falan oluyor yoğun grafikli sahnelerde o da oyundan dolayıdır.

Ek olarak Assassin's Creed'in tüm serisini de ultra ayarlarda oynamıştım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı