800 TL'ye sistem tavsiyesi

AMD tarafında 860K alternatif olabilir, ama İ3 daha avantajlı. AMD'nin aksine İ3'den sonra İ5 ya da İ7 yükseltmesi mümkün. 860K üstünde AMD işlemci yok. İ3 tek çekirdek performansı daha iyi. DirectX 12 ile 860K yetişecek deniyor, ama oraya daha çok var ve kesinliği de yok.

Benim önerdiğim sistem gayet makul.
Evet ama vatan'dan anakart'a baktığımda intel core i5 yazısını gördüm. İ5'mi kullanmak zorundayım ?

Resim olarak aşağıda belirttim.

Dosya Ekleri

• adsiz.png
    adsiz.png
    56 KB · Görüntüleme: 179
Hayır...i3 destekliyor bakma sen oraya... :)
Tamam sağolun bakmam :D Ama neden öyle yazıyor. Bir fikiniz var mı ?

Bir de sana bir şey soracağım sende hangi oyunlar var bu sistemle nasıl fps değerleri alııyorsun ?

Bir de sana bir şey soracağım sende hangi oyunlar var bu sistemle nasıl fps değerleri alıyorsun ?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama bendeki RAM'ler DD3 Bu anakart DD4, DD3 RAM takılabiliyor mu ?
Not: Ayrıca Kasada Micro Atx anakart var. Bu anakart'ı takabilir miyim ? Çünkü benim kasa baya küçük R9 380 içine zor sığıyor. Bir de son olarak birşey daha soracağım ekran altısı aldığınız site sizce güvenilir bir sitemidir ? alışveriş yapılabilinir mi sizce ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı