800 yıl geriye gitsek bize inanırlar mı?

chfumut

Hectopat
Daha fazla  
Saçma gelebilir ama düşününce aşırı kötü bir olay. Lütfen benimle gerçekten düşünerek okuyun bunu.

Bir sabah kalkınca yıllar öncesine gitmişsiniz. Fatih Sultan Mehmet Fetih için hazırlıklar yapıyor. Ve onun gerçek yüzünü görüyorsunuz ve ileride neler olacağını anlatıyorsunuz. Telefonunuzu gösteriyorsunuz, ona torunlarının neler yapacağını, ülkeye neler olacağını, Atatürk isimli kahramanın ülkeyi kurtarıp cumhuriyeti kuracağını, virüs çıkacağını ve neler neler olacağını anlatıyorsunuz. Ama size asla inanmazlar, ne yapsanız inanırlar? Sizi dinlemezler bile. Orada geleceği bir tek siz biliyorsunuz, herkese anlatıyorsunuz. İstanbul bizim olacak diyorsunuz. Düşününce gerçekten çok fena bir olay. Başınıza neler gelebilir bir düşünün ve bu konuya yazın lütfen. Ben aşırı bir şüphe içindeyim. Sabaha kadar bu konuyu uzatmak istiyorum. Gerçekten bana inanmazlar, telefonu gösterince ne tepki verirler? Cadı mı derler, ne yaparlar? Kimse bana inanmaz, çok kötü bir olay.

800 yıl geriye gidersek Fatih Sultan Mehmet olmaz, önce bunu bi' bilin. :)

Konuya gelirsek, telefonumu gördükleri takdirde şok geçireceklerini düşünüyorum. İnanmayacaklar belki ama hep bir sorgulama içinde olacaklar. ''Bu neyin nesidir?'', tabii beni değil de elimdeki telefonu sorgulayacaklar :D

Saçma gelebilir ama düşününce aşırı kötü bir olay. Lütfen benimle gerçekten düşünerek okuyun bunu.

Bir sabah kalkınca 800 yıl geriye gitmişsiniz. Fatih Sultan Mehmet Fetih için hazırlıklar yapıyor. Ve onun gerçek yüzünü görüyorsunuz ve ileride neler olacağını anlatıyorsunuz. Telefonunuzu gösteriyorsunuz, ona torunlarının neler yapacağını, ülkeye neler olacağını, Atatürk isimli kahramanın ülkeyi kurtarıp cumhuriyeti kuracağını, virüs çıkacağını ve neler neler olacağını anlatıyorsunuz. Ama size asla inanmazlar, ne yapsanız inanırlar? Sizi dinlemezler bile. Orada geleceği bir tek siz biliyorsunuz, herkese anlatıyorsunuz. İstanbul bizim olacak diyorsunuz. Düşününce gerçekten çok fena bir olay. Başınıza neler gelebilir bir düşünün ve bu konuya yazın lütfen. Ben aşırı bir şüphe içindeyim. Sabaha kadar bu konuyu uzatmak istiyorum. Gerçekten bana inanmazlar, telefonu gösterince ne tepki verirler? Cadı mı derler, ne yaparlar? Kimse bana inanmaz, çok kötü bir olay.
Vay be Fatih Sultan Mehmet bizden önce bulmuş geçmişe gitmeyi :D

images (9).jpeg

Oradakilerle konuşmamız çok zor olur. Çoğu şeyi anlatamayız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı