800 yıl geriye gitsek bize inanırlar mı?

Günümüzü değiştirmek senin elinde! Hadi aslanım! Başarabilirsin.
Sana güvenen insanlar olarak isteklerimiz:
  • Günümüz silahlarını eski Türk devletlerine ver ve bir olmalarını sağla, tüm gezegen bizim olsun.
  • Ekonomik sorunlarımızı başlamadan bitir.
  • Fotoğraf çekinmeyi unutma :D.
  • GPU teknolojilerini öğren ve bizim üretmemizi sağla.
  • Tüm Türklerin bir olup tek bir devlette yaşamasını sağla.
  • Rakiplerimizin başaracağı şeyleri önceden keşfet ve başarılarını engelle.

Anlaşma konusunda zorluk yaşayacağımız kesin, her ne kadar Türkçe konuşsak da. Fatih Sultan Mehmet ile konuşmadan önce normal insanlarla konuşup alıştırma yapmaya çalışabilirdim.

Fatih Sultan Mehmet ileri görüşlü, zeki bir padişah olduğu için daha rahat anlaşabiliriz. Telefonu göstermeden önce, Osmanlı hakkında bilgili olduğumu kanıtlamaya ve onların güvenini kazanmaya çalışırdım. Birkaç yıl önceki olayları anlatır, ardından birkaç ay sonra yaşanacak olayları anlatırdım. Ardından kelimelerimi dikkatlice seçerek, bu teknolojiyi anlatarak telefonu gösterirdim.

Doğru kelimeler kullanırsak bizi anlayacaklarini düşünüyorum. Ama kelime farklılıkları çok olduğundan dolayı zorlu olacaktır.

Hayır, inanmazlar.

Bu nasıl mümkün olabiliyor? 1221 yılında Fatih Sultan Mehmet mi vardı?
800 yıl geriye gidersek Fatih Sultan Mehmet olmaz, önce bunu bi' bilin. :)

Konuya gelirsek, telefonumu gördükleri takdirde şok geçireceklerini düşünüyorum. İnanmayacaklar belki ama hep bir sorgulama içinde olacaklar. ''Bu neyin nesidir?'', tabii beni değil de elimdeki telefonu sorgulayacaklar :D
Ben lafın gelişi 800 yazdım normalde. O kadar değil, biliyorum.
Arkadaşlar 800 lafın gelişiydi kızmanıza gerek yok :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı