8000-10000 TL'ye sistem önerisi

BuraaKa

Femtopat
Daha fazla  
Bütçem maksimum 500 TL filan oynayabilir. Sistem önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belkide alabileceğiniz en iyi sistem. (Nor. stok gelince bakılsa daha iyi olur.)

Hocam bu fiyatta en iyi sistemler.
1- arkadaşaın attığı donanımın sistemi onun stoku yok.
2- haqqusun sistemi.

Bu sistemde yapmanız gereknler 0 TL farkla RX 6600'e çevirebilirsiniz ve ekran görüntüsü bırakıyorum bu 2'sini de yaparsanız sistemi gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    236 KB · Görüntüleme: 34
Hocam bu fiyatta en iyi sistemler.
1- arkadaşaın attığı donanımın sistemi onun stoku yok.
2- haqqusun sistemi.

Bu sistemde yapmanız gereknler 0 TL farkla RX 6600'e çevirebilirsiniz ve ekran görüntüsü bırakıyorum bu 2'sini de yaparsanız sistemi gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.

Hocam ekran kartı 6600 seçersek +347 ücret çıkıyor.

Hocam arkadaşın dediği gibi aldıktan sonra sistemi ekran kartını değiştirin bir de SSD'yi sonradan elinize para geçinçe kasa ve PSU'yu değiştirin.

Bence önceligi orada kasa olmalı PSU kalitesiz güvensiz 1 gün bile kullanmam ben açıkçası bu şekilde
Kasa ve ekran kartını dedigimiz yaparsan çok iyi olur SSD'nin acelesi yok bu SATA SSD işinizi görür şimdilik.

Bence önceligi orada kasa olmalı PSU kalitesiz güvensiz 1 gün bile kullanmam ben açıkçası bu şekilde.
Kasa ve ekran kartını dedigimiz yaparsan çok iyi olur SSD'nin acelesi yok bu SATA SSD işinizi görür şimdilik.

Aslında doğrusunuz hocam ilk kasa ve PSU değişsin ekran kartı ile SSD halledilir en kötü yetmezse sonradan HDD vs alabilirsiniz ama önceliğiniz kasa, PSU ve ekran kartı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı