DA-GT2. Stokların 1-2 kez daha yenilenmesini bekliyorum. Takipte olun. Onun haricinde ise Haqqus GGWP!.Bütçem maksimum 500 TL filan oynayabilir. Sistem önerisi olan var mı?
Bütçem maksimum 500 TL filan oynayabilir. Sistem önerisi olan var mı?
Hocam bu fiyatta en iyi sistemler.
1- arkadaşaın attığı donanımın sistemi onun stoku yok.
2- haqqusun sistemi.
Bu sistemde yapmanız gereknler 0 TL farkla RX 6600'e çevirebilirsiniz ve ekran görüntüsü bırakıyorum bu 2'sini de yaparsanız sistemi gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz.![]()
HAQQUS-GGWP! / i3-10100F / RTX 3050 / 16 GB 3200 MHz DDR4 / 256 GB SATA SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Hocam ekran kartı 6600 seçersek +347 ücret çıkıyor.
Hocam arkadaşın dediği gibi aldıktan sonra sistemi ekran kartını değiştirin bir de SSD'yi sonradan elinize para geçinçe kasa ve PSU'yu değiştirin.
Bence önceligi orada kasa olmalı PSU kalitesiz güvensiz 1 gün bile kullanmam ben açıkçası bu şekilde.
Kasa ve ekran kartını dedigimiz yaparsan çok iyi olur SSD'nin acelesi yok bu SATA SSD işinizi görür şimdilik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.