HyperSide1
Centipat
Selamlar
Şu an 10 yıllık bilgisayar kullanmaktayım. Bu da bana yetersiz geldiğinden dolayı yeni bir tane alacağım. Video edit ve 3d işleri ile ilgilenmekteyim. Sadece oyun veya sadece prodüksiyon yönlü değil, genel işler için bir bilgisayar düşünüyorum.
Bir fiyat araştırması ve birçok kıyaslamalar sonucu aşağıdaki sistemi düşünüyorum.
Teknik konuda çok bilgim olmadığı için sizlere de danışmak istedim.
•Nvidia RTX 2060
•AMD Ryzen 5 3600
•32 GB (16x2) RAM 3000-3200 MHz
•240 M.2 SSD
•1 TB Hard Disk
•ASUS PRIME B450-PLUS 3200MHz(OC) Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX Anakart
Bu sistem için 650W bir güç kaynağının yeterli olacağını düşünüyorum.
Ayrıca herhangi bir ek masraf çıkarmamak için 2009 model casper ekranımı kullanacağım.
Ayrıca mahalle bilgisayarcıları, tabiri caizse bakkallardan bilgisayar almak istemiyorum. İşlerini düzgün yapmıyorlar. İtopya, Sinerji, Teknobiyotik, İncehesap ve son çare olarak Vatan Bilgisayar'dan düşünüyorum.
Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şu an 10 yıllık bilgisayar kullanmaktayım. Bu da bana yetersiz geldiğinden dolayı yeni bir tane alacağım. Video edit ve 3d işleri ile ilgilenmekteyim. Sadece oyun veya sadece prodüksiyon yönlü değil, genel işler için bir bilgisayar düşünüyorum.
Bir fiyat araştırması ve birçok kıyaslamalar sonucu aşağıdaki sistemi düşünüyorum.
Teknik konuda çok bilgim olmadığı için sizlere de danışmak istedim.
•Nvidia RTX 2060
•AMD Ryzen 5 3600
•32 GB (16x2) RAM 3000-3200 MHz
•240 M.2 SSD
•1 TB Hard Disk
•ASUS PRIME B450-PLUS 3200MHz(OC) Soket AM4 M.2 DVI HDMI ATX Anakart
Bu sistem için 650W bir güç kaynağının yeterli olacağını düşünüyorum.
Ayrıca herhangi bir ek masraf çıkarmamak için 2009 model casper ekranımı kullanacağım.
Ayrıca mahalle bilgisayarcıları, tabiri caizse bakkallardan bilgisayar almak istemiyorum. İşlerini düzgün yapmıyorlar. İtopya, Sinerji, Teknobiyotik, İncehesap ve son çare olarak Vatan Bilgisayar'dan düşünüyorum.
Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: