8000-7000 TL Bilgisayar Toplama

Önerdiğin sistemler resmen rezalet, hepsine gereksiz ve kalitesiz marka PSU öneriyorsun. Adam render yapıcam diyor gidip 9600K öneriyorsun. Aynı RAM, aynı PSU, aynı anakart ve kasa önerip durma.
Ayrıca 1050W güç kaynağı önermiş. Ne gerek var o kadar fazla olmasına.

Kardeşim kusura bakmayın, ben okumadım yazıyı, render için önerim R5 3600 veya 3600X , B450 veya X570, 16 Gb ram ( 8X2 ) olacaktır. Psu Corsair TX750 yapabilirsiniz.

Sen i5 9600K'ya H310 takabilirsin.
Belleklerin 32 gb olması gerekli, After Effects çok kullanıyor bellek.

Aynı paraya daha düşük bir sistem sunmuşsun bana. İçerisinde HDD bile yok. İşlemci daha pahalı ve benim istediğimden daha düşük performans sunmakta.

Daha ucuza geliyor, ancak bilgisayar toplamayı bilmiyorum. Toplama sırasında yapılacak bir yanlışlıktan sorumlu tutabileceğim bir satıcıdan almak daha güvenli geliyor. Toplama sonrası sistemi test ediyorlar, eğer istersen format falan atıyorlar.
Sinerji Bilgisayar'dan hazır toplayabilirsin, güvenli bir sitedir ve dediklerini yaparlar. Render, tasarım vs. ile uğraşacağından bu sefer RAM'i 32GB yapıp ekran kartını RX 5700 XT'den sade 5700'e düşürdüm. Bence böyle sistem gayet iyi oldu:
20190720_152325.jpg

Sinerji Bilgisayar'dan hazır toplayabilirsin, güvenli bir sitedir ve dediklerini yaparlar. Render, tasarım vs. ile uğraşacağından bu sefer RAM'i 32GB yapıp ekran kartını RX 5700 XT'den sade 5700'e düşürdüm. Bence böyle sistem gayet iyi oldu: Eki Görüntüle 418175
Amd kartlarda cuda bulunmamaktadır. Bundan dolayı octane ve redshift gibi 3d render motorları çalışmamakta. Bu render motorları sadece cuda üzerinde çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı