8000-8500₺ Sistem Toplama

1548414778723.png

1548414877591.png

Monitörü seçimide sana kalmış durum 1080p oynayacağım diyorsan 1300-1600 TL civarı düzgün bir ürün bulabilirsin.
RTX 2070 2k kartı diyebilirim.1080p oynacaksan RTX 2060 Kartı daha verimli kullanmış olursun tercih meselesi.

RTX 2070 3300 RTX 2060 2600 2700 2800 civarı bulabiliyorsun.

Hocam önerileriniz için teşekkürler. Hepsini tek tek incelediğime emin olabilirsiniz. Ancak herkes farklı noktalara ağırlık vererek sistem toplamış. Bu güzellik değil ki göreceli olsun. İllaki bunun ortak noktada hemfikir olunan bir 'iyi sistem kriteri' vardır. Kimisi ekstra fan koymus ekstra işlemci soğutucusu koymuş. Kimisi işlemciyi yüksek almış kimisi düşük. Kimisi ekran kartı yüksek olmalı diyor kimisi baska bir sey. Amacım emeklerinize saygısızlık değil kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem ancak ben inanın bu işlerden hiç anlamıyorum ve ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var. Bana ortak noktada bulusacagınız bir sistem önerebilir misiniz? Teşekkürler.

En basit çözüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2700x işlemci vatan da 1900 e düşmüştü gecen hafta beklersen bence yine düşğrrcekler 1..2 gün. Ekran kartı ise 1080 ti alabilirsin. 2x8 en az 3000 mhz ram ve b450 çipset anakart

En basit çözüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videonun yorumları beni çok çekimser yaptı bu sistem konusunda. Özellikle işlemciyi 2700x istiyorum. Piyasa kırık olsa bile 8000 lira bütçe çok da azımsanacak bir bütçe değil diye düşünüyorum. Kafamda bazı şeyler şekillendi aslında ama yine de çoğu şeyde çok kararsızım

@@Elyidos Bana soracak olursanız tüm bileşenleri siz seçin. Tüm parçaların fiyatına göre verdiği kaliteyi, performansı değerlendirin. Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız mecbur hazır sistem almalısınız. Kendim toplayacak olsam hazır sistem almam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı