8000 - 8500 TL masaüstü sistem toplama

• Konuyu başlatan Dot
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.248

Dot

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Özel Güvenlik (Silahlı)
Merhabalar. Buralarda yeniyim. Başlıktan da anlaşılacağı üzere sistem toplamak istiyorum. Elimde halihazırda bir laptop var ama yeterli değil. Kendimce bir sistem toplamaya çalıştım. Buradan bakabilirsiniz. Laptoptan az çok anlarım ama masaüstü deneyimim daha önce olmadı. Bu konuda daha deneyimli olanlar; kendim hazırlamaya çalıştığım bu sistemin artılarını, eksilerini, varsa yanlışlarını yazarlarsa sevinirim.

not: bütçem 9500 TL.
not II: ek olarak klavye de alacağım.( mouse ve kulaklık mevcut )

Son düzenleme:
Kardeşim şu an da bu bütçeyle toplanmaz yeni ekran kartları gelecek piyasaya sürülecek onu bekle derim ama bana hemen lazım diyorsan hazır sistem mi yoksa kendin takabilir misin?

8530 TL.

Kardeşim şu an da bu bütçeyle toplanmaz yeni ekran kartları gelecek piyasaya sürülecek onu bekle derim ama bana hemen lazım diyorsan hazır sistem mi yoksa kendin takabilir misin?
Kendim takabilirim.
8530 TL.
Bakacağım. Peki benim uğraştığım sistemde hatalar eksikler var mı sizce? Yorumlar mısınız?

İlk bilgisayar toplama deneyemine göre gerçekten gayet güzel. Fakat ekran kartı olarak RX 580'e ben şahsen o parayı vermem GTX1650SUPER veya 1660 alabilirsin.

İlk bilgisayar toplama deneyemine göre gerçekten gayet güzel. Fakat ekran kartı olarak RX 580'e ben şahsen o parayı vermem GTX1650SUPER veya 1660 alabilirsin.
aslında ben de GTX1660 düşünüyordum fakat RX580 nedense aklımı çeldi.

8530 TL.
Bu işlemcilerdeki F , K gibi seriler arasındaki farklar nelerdir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı