8000-9000 TL arası laptop tavsiyesi

Bütçe
8000-9000

Dustin

Hectopat
Katılım
4 Temmuz 2018
Mesajlar
541
Çözümler
1
Programcılık okuyorum, hem oyun hem de okul için bir bilgisayar arıyorum. Forumda günlerdir geziyorum ancak herkes birbirinin önerisini çürütüyor. Monster önerene bir şeyler söyleniyor, ASUS önerene başka bir şeyler. Gözüm şu an bu üründe ancak o kadar sorun söylendi ki gözüm korkuyor. Bütçem maksimum 9000 daha 300-400 TL fark olursa bile alamam. @Radeon RX 5500M
 
Son düzenleme:
Programcılık okuyorum, hem oyun hem de okul için bir bilgisayar arıyorum. Forumda günlerdir geziyorum ancak herkes birbirinin önerisini çürütüyor. Monster önerene bir şeyler söyleniyor, ASUS önerene başka bir şeyler. Gözüm şu an bu üründe ancak o kadar sorun söylendi ki gözüm korkuyor.


Clevo kasa Monster'lar çok dandik bulaşmayın.
 
Programcılık okuyorum, hem oyun hem de okul için bir bilgisayar arıyorum. Forumda günlerdir geziyorum ancak herkes birbirinin önerisini çürütüyor. Monster önerene bir şeyler söyleniyor, ASUS önerene başka bir şeyler. Gözüm şu an bu üründe ancak o kadar sorun söylendi ki gözüm korkuyor. Bütçem maksimum 9000 daha 300-400 TL fark olursa bile alamam.
Attiginiz monster clevo kasa, onermem.
Arkadasin attigi rog strix iyi.
 
Ne gibi sorunlar yaşadınız biraz bahseder misiniz? Bir arkadaşım daha kullanıyor ancak forumda bahsedilenlerin hiçbirini henüz yaşamadı.

Monster hakkında birkaç video izlersen senin için iyi olur, teknik servisi iyi değil, ısınıyor, uzun ömürlü değil.
 

Geri
Yukarı