8000-9000 TL monitör önerisi

KORayKUSUZ

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni monitör alacağım.
Kafamı karıştıran noktalar var.
27' ve 34' monitörler arasında kaldım.
Sadece RDR2, Valhalla, Uncharted, Spider-Man gibi oyunlar oynuyorum.

Dell 27'.

Huawei 34'.

Merhaba, yeni monitör alacağım.
Kafamı karıştıran noktalar var.
27' ve 34' monitörler arasında kaldım.
Sadece RDR2, Valhalla, Uncharted, Spider-Man gibi oyunlar oynuyorum.

Dell 27'.

Huawei 34'.

Dell alınabilir.

Özelliklerine baktığımızda DELL'de IPS panel, 1ms ve HDR400 varken, Huawei'de VA panel, 4ms ve HDR10(giriş seviyesi) var. Hikayeli oyunlar oynuyorum. Rekabetçi, online oyunlar (Valorant, Apex, Csgo vs.) oynamıyorum. Siz olsanız hangisi alırdınız?

Halen kararsızım. Sizce hangisini almalıyım?
Lütfen cevapları bekliyorum.
@88602
@Erennuss
@Saint Lucia
@Cawbe
@neqetria
@Mithrandir59

Son düzenleme:
DELL'de IPS panel, 1ms ve HDR400 varken, Huawei'de VA panel, 4ms ve HDR10(giriş seviyesi) var. Hikayeli oyunlar oynuyorum. Rekabetçi, online oyunlar (Valorant, Apex, Csgo vs.) oynamıyorum. Siz olsanız hangisi alırdınız?
Sadece hikayeli oyunlar oynayacaksan MateView GT 34 yeterli bir monitör. Hikayeli oyunlarda daha çok resim üretme performansı öne çıkıyor bu konuda da S2721DGFA'dan çok daha iyi.

Son düzenleme:
Sadece hikayeli oyunlar oynayacaksan MateView GT 34 yeterli bir monitör. Hikayeli oyunlarda daha çok resim üretme performansı öne çıkıyor bu konuda da S2721DGFA'dan çok daha iyi.
27' monitör 3 yıldır kullanıyorum ve sıkmaya başladı. İlk Ultrawide deneyimim olacak. Peki Huawei MateView GT alternatifi var mı?

Tartışmasız Dell.
Huawei monitörü oyuncular için uygun bulmuyorum.
O zaman DELL S3422DWG 34 nasıldır?

Son düzenleme:
27' monitör 3 yıldır kullanıyorum ve sıkmaya başladı. İlk Ultrawide deneyimim olacak.
Zaten sırf hikayeli oyun oynuyorsanız ultrawide tercihi daha iyi olur.
MateView GT 34 renklerde çok daha başarılı ancak S3422DWG de daha seri bir monitör kararınıza kalmış
Peki Huawei MateView GT alternatifi var mı?
Kendi kullandığım MAG301RF modelini öneririm hocam.
Renklerde çok başarılı, resim üretme performansı çok iyi. Üstelik, ghosting de yok yani her açıdan başarılı olan gayet seri bir monitör.

Macbook M2 Air ile karşılaştırdım:
12.jpeg

Üstteki MAG301RF, alttaki M2 Air.

Bir de pivot olarak kullandığım dikey monitörüm Philips 222S1AE var. Ondan da daha üstün performans sergiliyor.

Zaten sırf hikayeli oyun oynuyorsanız ultrawide tercihi daha iyi olur.

MateView GT 34 renklerde çok daha başarılı ancak S3422DWG de daha seri bir monitör kararınıza kalmış

Kendi kullandığım MAG301RF modelini öneririm hocam.

MSI'da renkler çok güzel duruyor. 2K olmaması ve AMD freesync desteklememesi üzdü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı