8000-9000 TL yayın ve render için sistem toplama

Bütçe
8000-9000 TL
Off, bana buranın bildirimi gelmemiş ya da gözümden kaçmış.
Asıl 9000 TL bütçeye 1660S önermek saçma.
CS oynayan kişiler böyle şeyler yapabiliyor. Eğer senin dediğini alırsa darboğazı dibine kadar yaşar.

@Denji Ben de ilk topladığımda böyle saçmalıklar yapabiliyordum. Attığınız anakart AM4 soketli yani uyumsuz. 9700 almak ne kadar mantıklı tartışılır.
Neden bulaşmasın?
Kronik sorunlu bir SSD, 2700X gibi güçlü bir işlemciye B450M S2H takmak, kalitesiz PSU...

Off, bana buranın bildirimi gelmemiş ya da gözümden kaçmış.

CS oynayan kişiler böyle şeyler yapabiliyor. Eğer senin dediğini alırsa darboğazı dibine kadar yaşar.

@Denji Ben de ilk topladığımda böyle saçmalıklar yapabiliyordum. Attığınız anakart AM4 soketli yani uyumsuz. 9700 almak ne kadar mantıklı tartışılır.

Kronik sorunlu bir SSD, 2700X gibi güçlü bir işlemciye B450M S2H takmak, kalitesiz PSU...
Thermaltake ne zamandan beri kalitesiz PSU üretiyor? X470 takmanın oyun içinde veya günlük kullanımda ne gibi bir artısı olacak? SSD'nin kronik sorunlu olduğunu nereden çıkardınız? Bildiğim kadarıyla öyle bir sıkıntısı yok. Nereden gördünüz?
Piyasadaki en güçlü işlemcilerden birisine darboğaz yapar demişsiniz bir de.

Thermaltake ne zamandan beri kalitesiz PSU üretiyor?
Markaya göre mi değerlendiriyorsun PSU'ları?
X470 takmanın oyun içinde veya günlük kullanımda ne gibi bir artısı olacak?
Dengesiz voltajı önleyecek. Ayrıca X470 alınmaz.
SSD'nin kronik sorunlu olduğunu nereden çıkardınız?

Markaya göre mi değerlendiriyorsun PSU'ları?

Dengesiz voltajı önleyecek. Ayrıca X470 alınmaz.

Tamam hocam siz o sorunlu bu sorunlu diyerek 1660S önerin. Doğru ya geriye bir tek onlar kalıyor zaten. X470 alınmaz demişsiniz ama neden alınmayacağını belirtemişsiniz. Duyduğunuz ilk şeyi hemen buraya yazıyorsunuz.

X470 alınmaz demişsiniz ama neden alınmayacağını belirtemişsiniz.
Nedenini sorsan söylerdim. Soruyorsun sanırım şu an söyleyeyim. Bir anakart alınırken sadece çipsetine bakılarak alınmaz. En ucuz X470 anakartın fiyatı olmuş 1400 TL. Bu fiyata B550 Tomahawk varken X470'in yüzüne bakılmaz.
Tamam hocam siz o sorunlu bu sorunlu diyerek 1660S önerin.
Mantıklı bir şekilde açıklıyorum 1660S önermemin sebebini. Tek amacı CS oynamaksa düşük bir ekran kartı seçip yüksek bir CPU seçer. Çünkü CS oyuncuları genellikle çözünürlük düşürüyor ve bu çözünürlük düşünce yük işlemciye biniyor. Bir de yayın açınca işlemciye daha fazla önem vermek gerekiyor. 5600X + 1650S yapan biri bile var forumda @skyyy.

Nedenini sorsan söylerdim. Soruyorsun sanırım şu an söyleyeyim. Bir anakart alınırken sadece çipsetine bakılarak alınmaz. En ucuz X470 anakartın fiyatı olmuş 1400 TL. Bu fiyata B550 Tomahawk varken X470'in yüzüne bakılmaz.

Mantıklı bir şekilde açıklıyorum 1660S önermemin sebebini. Tek amacı CS oynamaksa düşük bir ekran kartı seçip yüksek bir CPU seçer. Çünkü CS oyuncuları genellikle çözünürlük düşürüyor ve bu çözünürlük düşünce yük işlemciye biniyor. Bir de yayın açınca işlemciye daha fazla önem vermek gerekiyor. 5600X + 1650S yapan biri bile var forumda @skyyy.

Ömür boyu CS oynayacak hâli yok ki. Elbette ki bir gün grafiği iyi bir oyun oynamak isteyecek ve 1660S onun önünü kesecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı