8000-9000TL sistem toplama

Arkadaşlar sizden naçizane ricam bu gece indirimlerde RTX 2060 veya 2060S iyi fırsatlarla ve bu bütçeye uygun bir ürün görürseniz bu konu altına etkileşimde bulunursanız minnettar olurum.

Arkadaşlar sizden naçizane ricam bu gece indirimlerde RTX 2060 veya 2060S iyi fırsatlarla ve bu bütçeye uygun bir ürün görürseniz bu konu altına etkileşimde bulunursanız minnettar olurum.
Hızlı olmalısınız. Önceki hafta RTX 2070 aldım. 9 dakika içinde 50 olan stok eridi.

O halde uzak durmam gereken modelleri söyleyebilir misiniz? Soğutması kötü ve kronik sorunlu modeller varsa bilerek hızlı hareket edebilirim.

Stoklar çok çabuk eriyor sanırım bende sistem toplamak istiyorum siz kaça almıştınız ekran kartını ne kadarlık bir fiyattan düşüş oldu.
3700 TL'ye aldım. MSI RTX 2070 Ventus GP. Gördüğüm en düşük fiyat 5100 TL.
O halde uzak durmam gereken modelleri söyleyebilir misiniz? Soğutması kötü ve kronik sorunlu modeller varsa bilerek hızlı hareket edebilirim.
Oldukça fazla var. Siz atın biz söyleyelim. Ezberden söylemek pek kolay değil...

Saat tam kaçta başlıyor ve yalnızca incehesapta mı var? Tarayıcı olarak Chrome veya Opera GX kullanmak etkiler mi?

Attığım monitör kendi sitesinde 1500 TL ve 144 Hz. Hani bütçe düşük olur, RX 570 koyarız ama bütçe en az 7500 TL. Üstelik benim attığım sistemde güzel anakart, R5 3600 ve üst düzey ekran kartı vardı. Sırf 10 FPS için daha kötü bir anakart, daha kötü soğutması olan ekran kartı alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…