8000-9000TL sistem toplama

Arkadaşlar sizden naçizane ricam bu gece indirimlerde RTX 2060 veya 2060S iyi fırsatlarla ve bu bütçeye uygun bir ürün görürseniz bu konu altına etkileşimde bulunursanız minnettar olurum.
Hızlı olmalısınız. Önceki hafta RTX 2070 aldım. 9 dakika içinde 50 olan stok eridi.

Stoklar çok çabuk eriyor sanırım bende sistem toplamak istiyorum siz kaça almıştınız ekran kartını ne kadarlık bir fiyattan düşüş oldu.
3700 TL'ye aldım. MSI RTX 2070 Ventus GP. Gördüğüm en düşük fiyat 5100 TL.
O halde uzak durmam gereken modelleri söyleyebilir misiniz? Soğutması kötü ve kronik sorunlu modeller varsa bilerek hızlı hareket edebilirim.
Oldukça fazla var. Siz atın biz söyleyelim. Ezberden söylemek pek kolay değil...

Saat tam kaçta başlıyor ve yalnızca incehesapta mı var? Tarayıcı olarak Chrome veya Opera GX kullanmak etkiler mi?

Saat tam kaçta başlıyor ve yalnızca incehesapta mı var? Tarayıcı olarak Chrome veya Opera GX kullanmak etkiler mi?
İncehesap'ın yaptığı bir kampanya bu. Saat 21.00'da fiyatlar açıklanıyor. Ürünler 18.00'da açıklanmaya başlıyor. İstediğiniz tarayıcıyı kullanabilirsiniz.

İncehesap'ın yaptığı bir kampanya bu. Saat 21.00'da fiyatlar açıklanıyor. Ürünler 18.00'da açıklanmaya başlıyor. İstediğiniz tarayıcıyı kullanabilirsiniz.
Aaa o zaman fiyatlar açıklandıktan sonra burada sizinle karar verip biraz el çabukluğuyla sipariş verebiliriz umarım.

Her şeyi fan sanmıyorum. Soğutması gayet te güzel duruyor. Eğer ısınsaydı başka forumlarda hatta bu forumda bile bu kart önerilmezdi. Driver sorunları çözüldü çünkü gelen şikayetler azaldı ki benim arkadaşlarım da "kanka AMD düzeltti galiba" diyor. AMD ekran kartı alınır. Gayette alınır. NVIDIA'ya kötü demiyorum en iyi marka o fakat denk kartı RTX 2060 500TL daha pahalı. 500TL daha verilince de RX 5700 alınabilir. AMD ekran kartları daha ucuza daha iyi performans sunuyor. Olay o.

Hocam bütçe de kısıtlı 7000TL PC için bütçe var çünkü iyi 144Hz monitörler 2000TL. RTX 2060 koymak bu fiyata zor. E bizde sorunları gayette azalan ve 2060'a denk bir kart neden koymayalım? Ben bir fanboy değilim. Ki NVIDIA kartlar da öneririm.

Attığım monitör kendi sitesinde 1500 TL ve 144 Hz. Hani bütçe düşük olur, RX 570 koyarız ama bütçe en az 7500 TL. Üstelik benim attığım sistemde güzel anakart, R5 3600 ve üst düzey ekran kartı vardı. Sırf 10 FPS için daha kötü bir anakart, daha kötü soğutması olan ekran kartı alınmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı