8000₺ bilgisayar toplama

Bütçe
8000
Öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız ve önerileriniz için. @RPM önerdiğiniz sistemi beğendim ama biraz daha düzeltme gerekiyor sanırım, yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle şuan kullandığım kulaklık ikilisini (müzik için Senheiser Hd 4.40bt, mikrofon için Samsung kulaklığı) kullanmaya devam etmem, böylece kulaklık parasını ve klavye olarak fiyattan kısmak için daha giriş seviyesi bir klavye almam daha mantıklı olacaktır. Bu iki parçayı sonradan para biriktirip değiştirmem kolay olacaktır. Bu ikiliden artan parayı monitör veya ekran kartına yönlendirmek daha iyi olur. Ekran kartı olarak Nvidia driver konusunda daha az sıkıntılı olarak biliyorum. Yanlışım yoksa Nvidia tercihim olacaktır. Kasa konusunda da rgb ve gösteriş çok önemli değil benim için. Eğer bu ikisi fiyatını arttıyorsa daha performansa yönelik bir kasa tercihiyle fiyat düşürülebilirsiniz.

@Enogerof kulaklık veya klavyeden kısmaya şu an gerek yok, fazla bir şey yükseltemiyoruz onları kısınca.

Ekran kartı konusunda NVIDIA daha az sıkıntı çıkarıyor, doğrudur.

Ekran kartı olarak şunu alabilirsiniz:

@Enogerof kulaklık veya klavyeden kısmaya şu an gerek yok, fazla bir şey yükseltemiyoruz onları kısınca.

Ekran kartı konusunda NVIDIA daha az sıkıntı çıkarıyor, doğrudur.

Ekran kartı olarak şunu alabilirsiniz:

Sanırım dediğim işlemi yapıp araya bir Zotac 1660Super sıkıştırabilirim. 144hz için fiyatı arttırmak gerektiği aşikar. En azından 75hz 1ms bir monitör öneriniz var mı?

Belirttiğiniz monitör 75hz 4ms.

Değişiklerle beraber aşağıdaki şekilde not aldım sistemi. Samsung yerine Kingston A2000 koydum. Aynı fiyata NVMe SSD olması kıllandırsa da açılan birkaç konuda ve Technopat'ın kendi sistem tavsiyelerinde tavsiye edildiğinden ötürü sorun çıkarmayacağını düşünüyorum. Düzeltmek veya eklemek istediğiniz varsa belirttirseniz memnun olurum.

Dosya Ekleri

• Notes_201217_104504.jpg
    Notes_201217_104504.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 28
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı