8000₺ Bilgisayar Toplama

İşlemci

• Ryzen 7 2700

Oy: 1 6,7%
  • Ryzen7 2700x

Oy: 1 6,7%
  • Ryzen 5 3600

Oy: 6 40,0%
  • Ryzen5 3600x

Oy: 7 46,7%

• Oy verenlerin toplamı
    15

Lebridyal

Hectopat
Arkadaşlar selamlar herkese, daha öncesinden 6000₺ ile PC toplama konum vardı ancak istediğim standartlarda olmaması dolayısıyla bütçeyi arttırıp satın alma kararı aldım. Hem de Ryzen 3000 leri beklemiş oldum.
Monitörüm ASUS vge248qe 144Hz 1ms.
8000₺ ile sadece kasa toplayacağım. Bu bütçeden sadece 500TL'yi klavye ve kulaklığa yetirmeye çalışacağım.
Oyun ve yayın bilgisayarı olmasını istiyorum. Sizlere soracağım şey, yeni nesil Ryzen işlemci-anakart kullanmalı mıyım? Ve de 2060 Super ekran kartı dahil bir sisteme yeter mi bu meblağ? Şimdiden çok teşekkürler. Kafamda belirli bir sistem taslağı oluştuğu anda, araştırmaya başlayıp 1-2 hafta içerisinde indirim olmaz ise sipariş edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci yayınlar için fazlasıyla yeterli. Corsair RGB fan yerine 60 TL civarı cooler master fan alınıp kalan parayla x570 anakart tercih edilmesi daha mantıklı olur x serisi 95W TDP değeri olan bir işlemci kullanacaksınız, overclock yapıldığında x570 ile çok rahat beslersiniz işlemcinizi. Yayın yapılacak ve Ryzen bir sistem, ramler mutlaka 2x8gb olmalı. Yayını işlemciden vereceksiniz 2060 yeterli.

Bence oyun oynamak için yeterli bir sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…