8000 Hz mouse tavsiyesi

Bütçe
3000 civarı mouse için 2500 mouse pad için 500.
Ben iyi bir mouse ve mouse pad alacağım. Toplam 3 bin civarı mouse 2500 mouse pad 500 civarı ve beyaz olsun istiyorum ama iyiyse mouse rengini düşünebilirim. Mouse pad ise çok fazla bir bilgim yok ama iyi olsun mouse üzerinde gitsin fareyi çevirirken zorlan mıyim? Aradığım şeyler bunlar önerileriniz nelerdir?
Aklımdaki fareler.
VXE R1 Pro Max var F1 de var ama ben 8000 Hz istiyorum önerileriniz neler?

O fiyata çok iyi fareler var. Siz 8000 Hz istediğiniz için kendinizi kısıtlıyorsunuz. Ben size söyleyeyim 8000 Hz diye kendinizi kısıtlamaya gerek yok. E sporcu falan değilseniz gereksiz.
Mouse pad olarak klassgear Pro öneririm.

O fiyata çok iyi fareler var. Siz 8000 Hz istediğiniz için kendinizi kısıtlıyorsunuz. Ben size söyleyeyim 8000 Hz diye kendinizi kısıtlamaya gerek yok. E sporcu falan değilseniz gereksiz.
Mouse pad olarak klassgear Pro öneririm.
Knk teşekkürler şimdi knk ben mouse alırsam baya kullanırım varsa bildiğin bu bütçeye en iyisi sence hangisi söyler misin doğru diyon e sporcu değilsem gerek yokta varsa bildiğin bu bütçeye en iyisini söyler misin sana göre hangisiyse ve mouse pad önerin için de teşekkürler bakıcam şimdi.

@WXeray knk baktım mouse pad e bende bunu düşünüyodum beyaz set yapmayı planlıyodum çünkü

Klavye-mouse koyacaksan KlasseGear Pro tabii ki.

@599108
Peki koymazsam daha iyi bi önerin olur mu çünkü fps oyunlarında mouse padim de beni zorluyo döndürürken

@599108 hocam da önerir mouse.
Olur bilgisi olanlar yardımcı olursa çok iyi olur

@599108 hocam da önerir mouse.

Knk senin daha iyi bi önerin var mı mouselardan?

Mouse ve pad icin tam butce ne kadar? Sahsen 90x40 70x30 mouse pad önermem, bir hayli kalitesi oluyorlar 45x40 boyutlara gore. Butceye gore oneri yapabilirim.

Mouse ve pad icin tam bütçe ne kadar? Sahsen 90x40 70x30 mouse pad önermem, bir hayli kalitesi oluyorlar 45x40 boyutlara gore. Butceye gore oneri yapabilirim.

Kanka 500 civarı mouse 600'e falan da iyiyse olur.

Mouse seçelim ilk.

Evet olur bence de.

Fingertip-claw tutuş 17-18 cm el için Mouse+ mouse pad önerisi istiyor.
Bütçe 3000.

Evet 2500 mouse, fareye göre mouse padi arttırıp azaltabilirim bütçeyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı