8000 liraya ikinci el iPhone 11 alınabilir mi?

Olurda ikinci el alırsan bak gözümle gördüğüm bir olaydır bu. XS Max ile 11 takasında adam kırılmaz camı ile cihazı verdi. 1 hafta sonra camı kaldırıp koyu renk temperli cam takalım derken ekranın boydan boya çizik olduğunu fark ettik. Aklında bulunsun varsa ekrandaki camı çıkar iyice bak.

Olurda ikinci el alırsan bak gözümle gördüğüm bir olaydır bu. XS Max ile 11 takasında adam kırılmaz camı ile cihazı verdi. 1 hafta sonra camı kaldırıp koyu renk temperli cam takalım derken ekranın boydan boya çizik olduğunu fark ettik. Aklında bulunsun varsa ekrandaki camı çıkar iyice bak.
Teşekkür ederim bilgi için hocam.

Arkadaşlar merhaba. Bütçem 7500 lira da maksimum 8000 liraya falan çıkabilirim. iPhone 11 almak istiyorum. İkinci el 128 GB veya 256 GB, kutusu ve faturası falan olmasa da olur, yurt içi veya eski usul falan kayıtlı, sorun çıkarmayacak iPhone 11 bulabilir miyim ikinci el? Varsa da link atarsanız çok sevinirim. Yanında şarj aleti falan da olmasa olur. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Alınır niye alınmasın. iPhone 11 en az 4 yıl performans konusunda mutlu eder.

S21'de 4-5 yıl mutlu eder sıfır 11 ile kıyaslandığında hem daha ucuz hem 11 bunun rakibi bile değil ama bir Android.

S21 batarya konusunda sıkıntılı bir cihaz. Arka kamerada gerçekçi renkler sunamıyor. Ben S21'in ön kamerasını arka kamerasından daha çok beğeniyorum. S21 de alsa iPhone 11 de alsa mutlu olur ama sosyal medya ağırlıklı kullanım için iPhone 11 daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.

S21 batarya konusunda sıkıntılı bir cihaz. Arka kamerada gerçekçi renkler sunamıyor. Ben S21'in ön kamerasını arka kamerasından daha çok beğeniyorum. S21 de alsa iPhone 11 de alsa mutlu olur ama sosyal medya ağırlıklı kullanım için iPhone 11 daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.
İphone sosyal medya optimizasyonu öne geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı