8000₺ monitör tavsiyesi

@Saint Lucia arkadasin konusindan ayrı olarak bende bir soru sorabilir miyi size? Sistemimi yakın bir zamanda 7500F işlemcili DDR5 yatım ve seneye de 5000 serisi bir ekran kartı düşünüyorum monitörü 2K ya güncellemesi miyim? Hpx27 kullanıyorum

RTX 5000 serisi güçlü kartlar. 2K almak hakkıdır elbette ama kullandığınız monitör kötü değil. Eğer tatmin etmiyorsa bu düşünülür.

Bir de şunu sormak istiyorum tazeleme hızında 1ms MPRT ve 1ms GtG arasında fark var mı hangisi daha iyi.

İkisinin de bir mantığı yok. 1ms vermiyor bu monitörler.

@Saint Lucia tatminsizlikten değil kullandigim monitörden de memnunum. 2k gerektiren bir oyun oynamıyorum nihayetinde. 5000 serisi bir ekran kartı güncellemesiyle birlikte 2k gereklilik yaratır mı yoksa 1080p daha yüksek herzli bir monitör daha mı uygun olur? Ya da eskisi üzme yola devam mi Diye beyin fırtınası yapıyorum kendimce

@Saint Lucia tatminsizlikten değil kullandigim monitörden de memnunum. 2K gerektiren bir oyun oynamıyorum nihayetinde. 5000 serisi bir ekran kartı güncellemesiyle birlikte 2K gereklilik yaratır mı yoksa 1080p daha yüksek herzli bir monitör daha mı uygun olur? Ya da eskisi üzme yola devam mi diye beyin fırtınası yapıyorum kendimce

Monitör seçimi ilk önce kullanıcı profiline göre sonra sisteme göre sonra bütçeye göre yapılır.
Grafiklere önem gösteriyorsan 2K monitöre geciş yaparsın. Karma kullanım içinde 2K monitör öneriyorum.
240/360Hz gibi yüksek performans monitörü de olur ama sana bağlı. Sürekli FPS rekabetçi oyun oynuyorsan öneririm.
Bunların hiçbiri yoksa kullandığın monitör ile de devam edebilirsin.
Monitör değişimi yapacak kötü bir monitör kullanmıyorsun. Konu aslında bu. Sizinkinin üstünde bir monitör istiyorsanız kişisel profiliniz seçimi etkiler.
Ben artık 1080P'den bıktım hocam dersin ve 2K al o zaman derim. Gibi bir muhabbet çıkıyor.

@Saint Lucia hocam selamlar. ben de ikinci bir monitör almayı düşünüyorum, rekabetci oyuncu değilim sadece hikayeli oyunlar. 5 6k civarı bütçeye ne önerirsin? kendi monitörüm aoc 27 inç 165 hz

@Saint Lucia hocam selam. Ben de ikinci bir monitör almayı düşünüyorum, rekabetci oyuncu değilim sadece hikayeli oyunlar. 5 6K civarı bütçeye ne önerirsin? Kendi monitörüm AOC 27 inç 165 Hz

AOC zaten iyi bir monitör. Ona denk bir monitör mü istiyorsunuz?

yan monitör olarak düşünüyorum aslında. çalışırken kenarda video izlemek için vs.
bir de böyle bir şey var mı bilmediğimden soruyorum; iki ekranı tek ekranmış gibi kullanabiliyor muyuz oyun oynarken ya da film izlerken?
bilgisayarı sadece kullanmayı biliyorum tahmin edebileceğin gibi, donanım ayrıntısı bilgisi pek yok bende malesef

Yan monitör olarak düşünüyorum aslında. Çalışırken kenarda video izlemek için vs.
bir de böyle bir şey var mı bilmediğimden soruyorum; iki ekranı tek ekranmış gibi kullanabiliyor muyuz oyun oynarken ya da film izlerken?
Bilgisayarı sadece kullanmayı biliyorum tahmin edebileceğin gibi, donanım ayrıntısı bilgisi pek yok bende maalesef

Çift monitör yapmak kolay. Windows görüntü ayarlarında "genişlet" yaptığında ana ekran ikinci ekranı da kaplıyor. Tek ekran oluyor.
Çift monitör uyumu için kullandığın AOC'u almaya ne dersin?

@Saint Lucia peki 2K için öneriniz ne olurdu? Yüksek herz için öneriniz ne olurdu? Bütçe belirtmedim siz şu olur deseniz bile kafi benim için

Yüksek Hz'den kastın nedir? 144 mü? 240Hz mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı