8000 TL 2K 144Hz monitör önerisi

Bütçe
8000 TL
Elimde Full HD 60Hz bir monitör var fakat FPS oyunları için yüksek Hz gerekiyor. Almışken de çözünürlüğü biraz yükseltiyim dedim. 2K 144Hz fiyat-performans bir monitör arıyorum. Ghosting kesinlikle olmamalı. Boyut fark etmez. Şimdiden teşekkürler. (hocam bütçeyi ne kadar düşük tutarsak o kadar iyi.)

2K için en az 27" lazım. Bütçe en az olursa o kadar ghosting alırsın. Yani isteklerin ve beklentilerin uyuşmuyor. Bilgin olsun.

Bu arada ghosting olmayan sadece OLED teknolojisi var. Onunda fiyatı...

2K için en az 27" lazım. Bütçe en az olursa o kadar ghosting alırsın. Yani isteklerin ve beklentilerin uyuşmuyor. Bilgin olsun.

Bu arada ghosting olmayan sadece OLED teknolojisi var. Onunda fiyatı...
Hocam aslında pek bir isteğim yok. Sadece ghosting yüzünden adamları kuyruklu yıldız gibi görmek istemiyorum. O zaman ghosting'i minimum, fiyat performans diye değiştirelim.

Dell S2721DGFA 27" 1ms QHD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe almışken bunu alın, 6 veya 7ye asus vardı. Ghosting veya ölü piksel çıkabilir asuslarda.
Hocam aslında pek bir isteğim yok. Sadece ghosting yüzünden adamları kuyruklu yıldız gibi görmek istemiyorum. O zaman ghosting'i minimum, fiyat performans diye değiştirelim.
Güzel söyledi arkadaş, çok seçeneğin yok zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı