8000 TL 2K 27 inç monitör tavsiyesi

Bütçe
8000-8500

teatyuk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 4060 Ti 16 GB'lik bir sistem topladım. Fakat monitörüm yok pek de anlamıyorum monitör işlerinden. Biraz baktım ama hepsi aynı gibi geldi. Hem Valorant vs. gibi FPS oyunları hem de yüksek grafik hikayeli oyunlar kısaca her türden oyun oynuyorum. O yüzden hem ekran büyük olsun hem görüntü kalitesi iyi olsun istedim. İki üç model baktım ama karar veremedim. Bütceç 8000'i çok aşmayacak şekilde. Ve mesela 0.5 ms ile 1 ms arasındaki farkı da çok iyi bilmiyorum. Yardım olur musunuz?

MSI 27" G274QPF E2 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT - PttAVM.com - 2025

Merhaba arkadaşlar 4060 Ti 16 GB'lik bir sistem topladım. Fakat monitörüm yok pek de anlamıyorum monitör işlerinden. Biraz baktım ama hepsi aynı gibi geldi. Hem Valorant vs. gibi FPS oyunları hem de yüksek grafik hikayeli oyunlar kısaca her türden oyun oynuyorum. O yüzden hem ekran büyük olsun hem görüntü kalitesi iyi olsun istedim. İki üç model baktım ama karar veremedim. Bütceç 8000'i çok aşmayacak şekilde. Veh da çok iyi bilmiyorum. Yardım olur musunuz?

MSI 27" G274QPF E2 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT - PttAVM.com - 2025

Hocam Pazarama adlı hem web hem de App uygulaması olan bir yer var bende oradan MSI monitör bakıyorum filtrelemeden marka>inç>fiyat>hertz gibi nitelikleri seçtiğinizde size güvenilir siteler ve mağazalardan ilanları önünüze çıkarıyor

Lenovo legion r27qe, philips evnia 27m2n5500, msi g274qpf, aoc q27g4x. Bu bütçedeki en iyi monitörler bunlar. Görüntü kalitesi olarak philips>lenovo=aoc>msi.
En ucuz olanı lenovo 7000TL. Ama kalite kontrol sıkıntısı var. Ben 4 tane aldım. Hepsinde ölü piksel vardı. 5.yi bekliyorum. Hepsiburada iade/değişim konusunda sorun çıkarmıyor. Lenovoyu beklerken satıcısı amazon olduğu için bir yandan da philips aldım.
İade/değişim ile uğraşmak istemezsen lenovoyu tercih etmemelisin. Ama teknoloji şans işi sana sorunsuz gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı