8000 TL - 9000 TL arası Gaming laptop önerisi

womenizer26

Centipat
Katılım
11 Aralık 2019
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Dış Ticaret
Merhaba arkadaşlar.
Uzun süredir araştırma yapıyorum ve beni en az 4-5 sene götürmesini istiyorum. Facebook'taki gruplara yazdım, çevremdekilere sordum, gittim bilgisayarcılara bile sordum bu konuyu çünkü PC özellikleri vs.de adeta kara cahilim 🤦‍♂️
Bu fiyat bandında ve benim aradığım özelliklere sahip bir tek Tulpar T5 v19.1.2 var.
İlk sorum bu PC'yi kullananlar memnunlar mı?
Şu özellikler sanırım önümüzdeki süre için gayet yeterliymiş:
16 GB RAM (ileride 32 veya 64'e yükseltebileceğim)
i7-9750H.
GTX 1660 Ti.
144 Hz.
15-17 inç fark etmez.
İkinci sorum Black Friday geçmiş olmasına rağmen yine indirimler olur mu? Beklemekte fayda var mı? 1-2 ay bekleyebilirim sorun değil. Önereceğiniz her türlü Gaming laptop'a açığım. Şimdiden herkese teşekkürler. 😊
 
Çok iyi bir laptop fiyatına göre kaçırmayınız.
 
Son düzenleme:
Moster Tulpar T7 V19.3 düşünmene gerek yok fazla. Bende kullanıyorum inanılmaz memnunum. Hiç bir sorunu yok. Ancak eğer masaüstünden laptopa geçiceksen 17" bile inanılmaz küçük geliyor. Tavsiyem ayrı ekran alman boşuna laptopa 144 HZ için fazladan 1000 lira vermemen. Onun yerine monitör alman çok daha iyi. Ben o hatayı yaptım şimdi tekrardan monitör aldım. Ki monsterın 17" çerçevesi de ince neredeyse 17" tamamen kullanıyorsunuz. Zaten laptop kullanıcısıysanız ve yetiyorsa düşünmeden alabileceğiniz bir laptop boşuna kafanı karıştırıp laptop aramakla uğraşma.
 
Ben de Monster’in 15.6” olan 1660Ti’li modelini öneriyorum. Fiyat farkına yukarıdaki arkadaşın dediği gibi monitör alırsınız. Evde kullanırken hem daha iyi olur hem de dışarıda laptopu taşırken zorlanmazsınız.
 
Bence o bütçeyi laptop'a gömmeyin. Çok iyi masaüstü toplarsınız. Keza 5 yıl götürür rahat ve ileride dilerseniz birkaç parça değişiklik imkanına da sahip olursunuz, yükseltme de dahil. Masaüstünün yerini tutmaz, yazıktır günahtır hocam, gel etme bir masaüstü toplayalım. 🙃
MnUdY7JaqLMqp8Nn.jpg
Bıkmadınız ya şu öneriden. Hayret ediyorum gerçekten. Adam taşınabilir bir cihaz istiyor belki. Belki sürekli seyahat halinde. Okula götürmesi gerekecek belki. Hemen ''O paraya çok daha iyi masaüstü toplarsın'' diyorsunuz.
WhatsApp Image 2019-12-11 at 16.36.46.jpeg
 
Çok iyi bir laptop fiyatına göre olmadı iki tane alın.
 
Son düzenleme:
Sizde bıkmamışsınız ki bekliyormuşsunuz, tebrikler. Ayrıca konu sahibine önerim bu sadece. Bu üslubunuz nereden geliyor? Sizi alakadar eden bir durum mu oldu da benim haberim yok. Konuyu dağıtmaya gerek yok, uzatmayınız.
Bırakın diyorum artık şu öneriyi. İnsanlar ihtiyacı neyse ona göre konu açıyorlar. Arkadaş masaüstü toplamak istese zaten ona göre konu açardı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı