8000 TL bilgisayar için satıcı önerisi

Ekran Kartı: Sapphire Radeon™RX5700 XT Nitro+GDDR6 8 GB 256Bit DX12
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek
RAM: Kingston HyperX Predator 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4
Anakart: MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133MHz DDR4
SSD: XPG 512 GB SX8200 PRO PCI-e Gen3x4 M.2
Kasa: Phanteks P400A

Merhaba böyle bir sstem kurmuş yine buradan bir arkadaş. Ben de beğendim ve kuracağım ancak fiyatlar yükseldi. Nereden ve ne zamanlarda almalıyım bu parçaları?
Ayrı ayrı almak ve beklemek yerine komple 2 günde eline ulaşan 2 yıl garantili ve halihazırda Technopat sistemini uygun fiyata almak çok mantıklı. Üstelik QP şuan bu konuda işini en iyi yapan sitedir. Fiyat düşecekmiş artacakmış beklentisi ile bekleyip durursun :) O yüzden bütçene uygun olunca al.

QP Bilişim'e de bakılabilir elbette. Özelliştirmeler ile veya sunulan hazır sistemdeki parçalar uygunsa sizin ihtiyacınızı karşılıyorsa alınabilir elbette. MSI B450 Tomahawk Max ve sizin istediğiniz kasa o özelleştirmelerde mevcut mu bilemem tabii. Keza istediğiniz parçları temin etmek için ayrı ayrı toplamak zorunda kaldık. Ama mevcut olarak alternatife de yönelebilirsiniz tamamiyle size kalmış bir durum.

QP Bilişim'e de bakılabilir elbette. Özelliştirmeler ile veya sunulan hazır sistemdeki parçalar uygunsa sizin ihtiyacınızı karşılıyorsa alınabilir elbette. MSI B450 Tomahawk Max ve sizin istediğiniz kasa o özelleştirmelerde mevcut mu bilemem tabii. Keza istediğiniz parçları temin etmek için ayrı ayrı toplamak zorunda kaldık. Ama mevcut olarak alternatife de yönelebilirsiniz tamamiyle size kalmış bir durum.
Sistem için bir tavsiyeniz var mıdır sizin? Sinerji bilgisayardan toplayacağım bayağı uyguna geliyor. Bir de listemde olan kasa onlarda yokmuş bu modeli önerdi görevli sizce nasıl bu kasa ?

Screenshot_20191205-183935_Chrome.jpg

Açıkçası kasanın özellikleri normal yani ihtiyacı karşılıyor aslına bakarsanız. Belki ileride duruma göre dilediğiniz kasayı alırsınız. Eğer ki hepsini bir yerden almayı ve uygun bulduysanız sinerjiden alabilirsiniz, güvenilir dir. Ben kendi sistemimi de oradan topladım çok uyguna. Yalnız bazı parçaları temin etmeleri gerekebilir bu denli bir gecikme olur. Ben bir hafta bekledim,beklediğine de deydi açıkçası 😉 Birde anakartı da sorsaydınız tomahawks için temin etme gibi durumları varmıymış,en azından bir yerde toplamış olursunuz. Ki anakart ek bir parçada değil. Şimdiden hayırlısı olsun. Güle güle kullanın 👍

Son düzenleme:
Tomahawks ı sordum stok bitmiş gelecekmiş. 1 aya sistemi kuracağım laptopun satılmasını bekliyorum. Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı