8000 TL blue switch klavye önerisi

• Konuyu başlatan Jw0w
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 205
Bütçe
8000

Jw0w

Hectopat
Yer
Côte d'Azur
Daha fazla  
Herkese selam,

Blue switch klavye istiyorum, blue switche alternatif olarak yeni nesil tatlı tok sesi olan başka klavyeler de olabilir.

Mümkünse çok küçük klavyelerden istemiyorum, yazarken sığamıyorum.

Çok klavye kullanıyorum sesli olmasını seviyorum. Bütçe 8k.

Öneriler için şimdiden teşekkürler,

Son düzenleme:
Herkese selam,

Blue switch klavye istiyorum, blue switche alternatif olarak yeni nesil tatlı tok sesi olan başka klavyeler de olabilir. Çok klavye kullanıyorum sesli olmasını seviyorum. Bütçe 8k.

Teşekkürler,

Boyut tercihiniz var mı?

Herkese selam,

Blue switch klavye istiyorum, blue switche alternatif olarak yeni nesil tatlı tok sesi olan başka klavyeler de olabilir. Çok klavye kullanıyorum sesli olmasını seviyorum. Bütçe 8k.

Teşekkürler,
Boyut tercihiniz var mı?

Evet çok küçük klavyelere yazarken sığamıyorum, numlock kısmı olsa iyi olur ama yoksa da %60 değil de daha büyükleri tercih ederim.

Alttaki ikili aşırı küçük, boyutu o kadar küçük istemiyorum belirttiğim gibi. Üsttekinin sesini beğendim aslında ama bütçemi aşıyor biraz. Teşekkürler

Alttaki ikili aşırı küçük, boyutu o kadar küçük istemiyorum belirttiğim gibi. Üsttekinin sesini beğendim aslında ama bütçemi aşıyor biraz. Teşekkürler
Yeni ürünler ekledim onlara da bakın.

MAX102 gerçekten çok güzel klavye, param olsa da alsam.

Arttırmanıza değer, ancak yinede atılanlar kötü değil.

Max 102'yi çok beğendim aslında, çok teşekkürler.

Blue switch öneriniz yok mudur acaba hiç?

Hot swap ürünler bunlar, ancak böyle klavyelere blue switch takmak hakaret olur gibi geldi bana, artık blue switchli ürünler kullanılmadığı için yüksek bütçelerde üretilmiyor genellikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı