8000 TL bütçeyle tablet önerisi

WumpusCuk

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, seneye LGS'ye gireceğim için kendime kolayca çalışma yapabileceğim bir tablet arıyorum. Bütçem 8000₺ ve yanında kalem gelmesi gerek. Ben kısa bir araştırma yaparak S6 Lite ile Huawei MatePad 11 2023 arasında kalmıştım ama biraz daha araştırma yaparak MatePad'in Hz, işlemci ve görüntü kalitesi olarak daha iyi olduğunu öğrendim. 8000₺'ye Huawei Matepad 11 2023 Temiz Az kullanılmış bu ilanı Sahibinden'de buldum. Sizin öneriniz nedir bunu mu satın alayım yoksa alternatif olarak daha iyi bir bütçe tablet var mıdır?

Merhaba, seneye LGS'ye gireceğim için kendime kolayca çalışma yapabileceğim bir tablet arıyorum. Bütçem 8000₺ ve yanında kalem gelmesi gerek. Ben kısa bir araştırma yaparak S6 Lite ile Huawei MatePad 11 2023 arasında kalmıştım ama biraz daha araştırma yaparak MatePad'in Hz, işlemci ve görüntü kalitesi olarak daha iyi olduğunu öğrendim. 8000₺'ye Huawei Matepad 11 2023 Temiz Az kullanılmış bu ilanı Sahibinden'de buldum. Sizin öneriniz nedir bunu mu satın alayım yoksa alternatif olarak daha iyi bir bütçe tablet var mıdır?

Sorunu yoksa alabilirsiniz güzel tablettir.

Sorunu yoksa alabilirsiniz güzel tablettir.

Tek sorunu gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin iade etme sebebi olan kendi Store'larında çoğu uygulamaların olmaması. Google'ın hiçbir uygulamasına gbox ya da APK indirmeden erişim alamıyormuşuz. Zaten bir sürü Huawei Store'de olmayan uygulama var.

Tek sorunu gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin iade etme sebebi olan kendi Store'larında çoğu uygulamaların olmaması. Google'ın hiçbir uygulamasına gbox ya da APK indirerek erişim alamıyormuşuz. Zaten bir sürü Huawei Store'de olmayan uygulama var.

Benim kuzen gbox üzerinden kullanıyor kaldırdılar mı acaba?

Eğer açtığım konuyu tam olarak okursanız görürsünüz S6'da Huawei'de olmayan çok özellik var. Örnek olarak telefona tabletten bağlanma, 120Hz ekran, daha iyi ekran ve işlemci kalitesi gibi çoğu şey yok.

Benim kuzen gbox üzerinden kullanıyor kaldırdılar mı acaba?
Google'ın hiçbir uygulamasına gbox ya da APK indirmeden erişim alamıyormuşuz. yazacaktım bir yanlış yazım olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı